Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Malatya'da Dört İlçede Çıkan Yangınlar Kontrol Altına Alındı

Malatya'da Dört İlçede Çıkan Yangınlar Kontrol Altına Alındı

Malatya'nın dört ayrı ilçesinde çıkan anız ve orman yangınları, itfaiye ve orman işletmeleri ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucunda kontrol altına alındı. Yangınlarda yüzlerce dönümlük alan zarar görürken, yaralanan olmadı.

Malatya'nın dört ayrı ilçesinde çıkan anız ve orman yangınları, itfaiye ve orman işletmeleri ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucunda kontrol altına alındı. Yangınlarda yüzlerce dönümlük alan zarar görürken, yaralanan olmadı.

Malatya'da Dört İlçede Çıkan Yangınlar Kontrol Altına Alındı

Malatya'nın Akçadağ, Arguvan, Doğanşehir ve Kale ilçelerinin kırsal bölgelerinde, anız ve orman yangınları çıktı. Bu yangınlarda yüzlerce dönümlük alan etkilendi. İtfaiye ve orman işletmeleri müdürlüğü ekiplerinin saatler süren müdahaleleri sonucu yangınlar kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Yangınların başladığı andan itibaren itfaiye ve orman işletmeleri müdürlüğü ekipleri hızla bölgeye intikal etti. Saatler süren çalışmalar sonucunda yangınlar kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Yangın sırasında herhangi bir yaralanma olmadığı bildirildi. Yangınların, Malatya'nın dört ilçesindeki kırsal alanlarda aynı gün içinde çıkması dikkat çekti. Akçadağ, Arguvan, Doğanşehir ve Kale ilçelerindeki yangınlar, özellikle ormanlık alanlarda ve tarım arazilerinde büyük zarar verdi. Yüzlerce dönüm alanın zarar gördüğü bu yangınlar, bölge halkını endişelendirdi. Yangınların çıkış sebebi ile ilgili incelemeler başlatıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız