Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Kırmızı ışıkta geçmenin bedelini ağır ödedi

Kırmızı ışıkta geçmenin bedelini ağır ödedi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık yapan otomobil sürücüsü, Atatürk Caddesinden çıkan otomobile çarpmamak için kaldırıma çıktı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık yapan otomobil sürücüsü, Atatürk Caddesinden çıkan otomobile çarpmamak için kaldırıma çıktı.

Kırmızı ışıkta geçmenin bedelini ağır ödedi


  Antalya'nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık yapan otomobil sürücüsü, Atatürk Caddesinden çıkan otomobile çarpmamak için kaldırıma çıktı. Kaldırıma çıkan otomobil metal dubayı yıktıktan sonra trafik lambasının direğine çarptıktan sonra durabildi. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 

ZİNCİRLEME İHLAL


  Kaza, Yukarı Pazarcı Mahallesi İbrahim Sözen Caddesinde  yaşandı. Manavgat Köprüsü istikametine seyir halindeki Emre Kansu Kocabaş’ın kullandığı 43 LP 161 plakalı otomobil, Mehmet Akif Ersoy kavşağına geldiğinde, Atatürk Caddesinden gelen otomobile çarpmamak için direksiyonu kırdığında kaldırıma çıkıp trafik lambasına çarptı.  Güvenlik kamerasına yansıyan kazada; otomobil sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı, yeşil ışıkta geçen otomobillerden kurtulmak için direksiyonu kırdığında kaldırımdaki sabit dubayı yıkarak trafik lambasının direğine çarptığı görüldü. Kazada şans eseri yaralanan olmadı. 
                               

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız