Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | İzmit’te Kötü Koku İhbarı: 77 Yaşındaki Adamın Cansız Bedeni Evde Bulundu

İzmit’te Kötü Koku İhbarı: 77 Yaşındaki Adamın Cansız Bedeni Evde Bulundu

İzmit’teki Yenimahalle Sitem Sokak’ta yaşanan olayda, kötü koku ihbarı üzerine yapılan incelemede 77 yaşındaki bir adamın cansız bedeni evde bulundu.

İzmit’teki Yenimahalle Sitem Sokak’ta yaşanan olayda, kötü koku ihbarı üzerine yapılan incelemede 77 yaşındaki bir adamın cansız bedeni evde bulundu.

İzmit’te Kötü Koku İhbarı: 77 Yaşındaki Adamın Cansız Bedeni Evde Bulundu

İzmit’in Yenimahalle Sitem Sokak’ta bulunan tek katlı müstakil bir evde, mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne kötü koku ihbarında bulunmaları sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, Sitem Sokak'taki evde inceleme başlattı.

Evin içerisinde yoğunlaşan kötü koku üzerine güçlükle içeri giren polis ekipleri, 77 yaşındaki Kemal Yılmaz’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Yaşlı adamın yalnız yaşadığı belirlendi ve olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Yılmaz’ın cesedi, otopsi için morga kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Polis ekipleri, Kemal Yılmaz’ın ölüm nedenini ve olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız