Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | İzmir'de korkunç olay! Taksiciyi 3 el ateşle öldürdü!

İzmir'de korkunç olay! Taksiciyi 3 el ateşle öldürdü!

İzmir'in Gaziemir ilçesinde geçen gece saat 03.30 sularında gerçekleşen olayda, bir taksi sürücüsü tabancayla 3 el ateş edilerek vurularak gasp edilmişti.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde geçen gece saat 03.30 sularında gerçekleşen olayda, bir taksi sürücüsü tabancayla 3 el ateş edilerek vurularak gasp edilmişti.

İzmir'de korkunç olay! Taksiciyi 3 el ateşle öldürdü!

İzmir'in Gaziemir ilçesinde geçen gece saat 03.30 sularında gerçekleşen olayda, bir taksi sürücüsü tabancayla 3 el ateş edilerek vurularak gasp edildi. Olayın ardından saldırgan, yaklaşık 10 dakika boyunca taksi içinde arama yaptı ve yaralı şoföre tokat attı. Şüpheli, olay yerinden ayrıldıktan sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayın detaylarına göre, Göksu Mahallesi'nden müşteri alan taksi şoförü Oğuz E., yüzü maskeli müşteri tarafından yanlış adreslere yönlendirilmiş ve ardından gasp edildi. Saldırgan, taksiyi durdurduktan sonra şoföre yönelerek "Borcumuz ne kadar?" diye sormuş ve bu sırada tabancayla 3 el ateş etti. Sürücü, saldırı sonucu acı içinde aracın içine devrildi.

Izmirde Taksici Dehşeti

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Oğuz E., ameliyata alındı. Şoförün tedavisi sürerken, polis ekipleri olayı soruşturarak saldırganı tespit etti. Yapılan inceleme sonucunda şüphelinin D.A. olduğu belirlendi. Polis ekipleri tarafından yakalanan D.A., suç aleti ile birlikte gözaltına alındı.

Izmirde Taksici Dehşeti3

Şüphelinin emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenilirken, olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Izmirde Taksici Dehşeti4

Izmirde Taksici Dehşeti5

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız