Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | İbrahim Oktugan'ın Öldüren Katilin Annesinden Şok Eden Gerçek

İbrahim Oktugan'ın Öldüren Katilin Annesinden Şok Eden Gerçek

İstanbul'da Y.K.'nın lise öğretmeni İbrahim Oktugan'ı öldürdüğü olay, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Soruşturma devam ederken, Y.K.'nın annesinin de 25 yıllık bir öğretmen olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'da Y.K.'nın lise öğretmeni İbrahim Oktugan'ı öldürdüğü olay, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Soruşturma devam ederken, Y.K.'nın annesinin de 25 yıllık bir öğretmen olduğu ortaya çıktı.

İbrahim Oktugan'ın Öldüren Katilin Annesinden Şok Eden Gerçek

Tüm Türkiye'yi yasa boğan cinayetin detayları bir kez daha şok etti. İstanbul Eyüpsultan'da bir lise müdürünü makamında vurarak öldüren Y.K.'nın öğretmen annesi Nada K., oğlunun yaptığı korkunç eyleme dair duygularını paylaştı. Nada K., "İçim yanıyor, İbrahim müdürün ailesini ziyaret etmek istedim ama cesaret edemedim" dedi. Öğretmenini öldüren katilin annesinin de 25 yıllık öğrtemen olduğu ortaya çıktı.

Asdasdasdasfgterfasdfsa

25 YIL BOYUNCA ÖĞRETMENLİK YAPMIŞ

Olay, 7 Mayıs'ta özel bir okulda gerçekleşti. 74 yaşındaki İbrahim Oktugan, öğrenci Y.K. tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti. Bu acı olayın ardından ortaya çıkan detaylara göre, Y.K.'nın annesi olan Nada K. da Irak'ta 25 yıl boyunca öğretmenlik yapmış olduğu öğrenildi. Nada K., oğlunun olay sabahı evden börek almaya gittiğini ve ardından okula gittiğini belirtti.

As A Sas A S A S

CİNAYETİ İŞLEMESİNE İNANAMADI

Nada K., oğlunun asla böyle bir cinayeti işlemesine inanamadığını dile getirdi. Ayrıca, oğlunun kaza geçirmesi nedeniyle nörolojik tedavi gördüğünü ve cinayet günü kendisini kullanan kişilerin olduğunu iddia etti. Y.K.'nın 4 arkadaşını da şüpheli olarak gösterdiği belirtildi. Nada K., ayrıca eşinin Türkiye'de ticaretle uğraştığını ve kendilerinin de Türk vatandaşı olduklarını ifade etti. Kızlarının da İbrahim Oktugan'ın okulunda eğitim aldığını ve en zeki öğrenciler arasında olduğunu belirtti. Son olarak, İbrahim Oktugan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunmayı istediğini ancak cesaret edemediğini dile getiren Nada K., "Ben de bir öğretmenim, hangi anne oğlunun öğretmenini katil olarak görmek ister? Onların acısı kadar bizim içimiz de yanıyor. Bizi affedin" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız