Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Harçlığını Çıkarmak İsterken Canından Oluyordu: Lunaparkta Adrenalin Oyun Aracı Kafasına Çarptı!

Harçlığını Çıkarmak İsterken Canından Oluyordu: Lunaparkta Adrenalin Oyun Aracı Kafasına Çarptı!

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir lunaparkta çalışan 16 yaşındaki genç, başına Adrenalin adlı oyun aracının çarpması sonucu ağır yaralandı. Yoğun bakıma alınan genç için ailesi şikayetçi olurken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir lunaparkta çalışan 16 yaşındaki genç, başına Adrenalin adlı oyun aracının çarpması sonucu ağır yaralandı. Yoğun bakıma alınan genç için ailesi şikayetçi olurken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Harçlığını Çıkarmak İsterken Canından Oluyordu: Lunaparkta Adrenalin Oyun Aracı Kafasına Çarptı!

Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan Harikalar Diyarı Parkı'ndaki lunaparkta çalışan 16 yaşındaki Mustafa A., dün gece saat 22:00 sıralarında meydana gelen bir kazada ağır yaralandı. İddiaya göre, lunaparkta çalışarak harçlığını çıkarmak isteyen genç, başına "Adrenalin" adlı oyun aracının çarpması sonucu yere yığıldı.

Kazanın ardından Mustafa A.'ya yardım için 17 yaşındaki mesai arkadaşı K.E. koştu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesi sonrası yaralı genç Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Lunaparkta Adrenalin Oyun Aracı Kafasına Çarptı!

Aile Şikayetçi Oldu

Mustafa A.'nın ailesi olayla ilgili şikayetçi oldu ve polisin inceleme başlattığı belirtildi. Olayın ardından genç çalışanların güvenliği konusunda sorular gündeme geldi. Mustafa A.'nın abisi Sait Atmaca, kardeşinin kafatasında kırıklar olduğunu ve lunaparkta ihmal olduğunu iddia etti. "Lunaparkta çalışan aynı yaşta çocuklar var. Yetkililerden yardım istiyoruz" dedi.

Lunaparkta Adrenalin Oyun Aracı Kafasına Çarptı!3

Tanık İfadeleri İhmalkarlığa İşaret Etti

Lunaparkta çalışan diğer bir genç, K.E., olay anını anlatarak arkadaşının sağlık durumunun ciddi olduğunu ifade etti. K.E., kendisinin de sigortasız olarak çalıştığını belirtti ve şunları ekledi: "Akşam çalışırken arkamı döndüğümde Mustafa'nın düştüğünü gördüm. İhmalkarlık olduğu için arkadaşım kaza geçirdi. Kafasında kırık var ve beyninde kanama olduğunu öğrendik."

Lunaparkta Adrenalin Oyun Aracı Kafasına Çarptı!2

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız