Kartal'da, gaz ile freni karıştıran bir sürücü, otomobiliyle bir dükkana çarptı. Kaza, Orhantepe Mahallesi Orhangazi Caddesi'nde saat 17.30 civarında gerçekleşti.
Olay Nasıl Gerçekleşti?
Alınan bilgiye göre, 34 GP 3239 plakalı otomobilin sürücüsü, cadde üzerinde seyrederken kavşağı döndüğü sırada gaz ve fren pedallarını karıştırdı. Bu karışıklık sonucunda otomobil, yol kenarındaki bir dükkana çarptı. Kazada herhangi bir ölüm ya da yaralanma yaşanmazken, dükkanda maddi hasar oluştu. Kazanın ardından olay yerine gelen çekici, dükkana giren otomobili kaldırdı. Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme başlattı.
Dükkan Sahibinin Açıklaması
Kazaya ilişkin konuşan dükkan sahibi Haki Deri, "Yaşlı bir hanımefendi fren yerine gaza basınca dükkanımıza daldı. Dükkanda maddi hasar oluştu. Neyse ki bir can kaybı ya da yaralanma olmadı. Herkese geçmiş olsun diyelim. İçeride sadece oğlum vardı ona da bir şey olmadı, çok şükür" ded

