Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Diyarbakır-Bingöl Karayolunda Uzun Namlulu Sil*hlarla At*ş Açıldı: 2 Ölü 4 Yaralı

Diyarbakır-Bingöl Karayolunda Uzun Namlulu Sil*hlarla At*ş Açıldı: 2 Ölü 4 Yaralı

Diyarbakır-Bingöl karayolunda dün akşam saatlerinde meydana gelen sil*hlı s*ldırı sonucunda 1’i çocuk, 6 kişi yaralandı. Durumu ağır olan 2 kişi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diyarbakır-Bingöl karayolunda dün akşam saatlerinde meydana gelen sil*hlı s*ldırı sonucunda 1’i çocuk, 6 kişi yaralandı. Durumu ağır olan 2 kişi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diyarbakır-Bingöl Karayolunda Uzun Namlulu Sil*hlarla At*ş Açıldı: 2 Ölü 4 Yaralı

Diyarbakır-Bingöl karayolunda dün akşam saatlerinde meydana gelen sil*hlı saldırı sonucunda 1’i çocuk, 6 kişi yaralandı. Durumu ağır olan 2 kişi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırı, saat 21.00 sıralarında karayolunun 28. kilometresinde gerçekleşti.

Olay, 07 AUD 321 plakalı otomobile, plakası ve kimliği belirsiz kişi veya kişilerce aynı istikamette seyreden bir araçtan uzun namlulu sil*hlarla ateş açılmasıyla başladı. Saldırıda 1’i çocuk, 1’i kadın 6 kişi yaralandı. Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Fsgsfd

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Yaralılar, olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Diyarbakır’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralı olan Hebun Fahrioğlu ve Reşit Akyol, Dicle Üniversitesi Hastaneleri’nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Yaralı çocuğun ise hala hayati tehlike devam ediyor.

Rftgn

Olayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor

Olayın ardından jandarma ekipleri, saldırganların kimliklerini tespit etmek ve yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Saldırının nedeni henüz belirlenemedi ancak güvenlik güçleri olayın aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Ujhnrf

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız