Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Dereye Düşen 3 Yaşındaki Çocuktan Acı Haber Geldi!

Dereye Düşen 3 Yaşındaki Çocuktan Acı Haber Geldi!

Bayburt'un Aksaçlı köyünde kaybolan 3 yaşındaki Yusuf Efe Kekeç'ten acı haber geldi. Minik çocuğun cansız bedeni, evlerinden 800 metre uzaklıktaki derede bulundu.

Bayburt'un Aksaçlı köyünde kaybolan 3 yaşındaki Yusuf Efe Kekeç'ten acı haber geldi. Minik çocuğun cansız bedeni, evlerinden 800 metre uzaklıktaki derede bulundu.

Dereye Düşen 3 Yaşındaki Çocuktan Acı Haber Geldi!

Aksaçlı köyünde yaşanan trajik bir olayda, 3 yaşındaki Yusuf Efe Kekeç'in kaybolduğu bildirildi. Kekeç'in ailesi, oğullarının dışarıda oyun oynarken kaybolduğunu fark etti. Hemen arama çalışmalarına başlayan aile, ne yazık ki Yusuf Efe'yi bulamadı. Endişelenen aile, durumu hemen jandarmaya bildirdi.

Jandarma ve AFAD Ekipleri Seferber Oldu

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve AFAD ekipleri, Aksaçlı köyünde geniş çaplı bir arama başlattı. Köyün her köşesinde yapılan aramalarda, küçük Yusuf Efe'nin izine rastlanamadı. Ancak saatler süren titiz çalışmalar sonucunda acı bir gerçek ortaya çıktı.

Cansız Bedeni Dere Kenarında Bulundu

Yapılan aramaların ardından, Yusuf Efe Kekeç'in cansız bedeni evlerinden yaklaşık 800 metre uzaklıktaki bir dere kenarında bulundu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız