Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Çanakkale Gökçeada'da Aile İçi Şiddet: Babasını Vurarak Öldüren Enes Ö. Tutuklandı

Çanakkale Gökçeada'da Aile İçi Şiddet: Babasını Vurarak Öldüren Enes Ö. Tutuklandı

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde, babasını annesi ve kız kardeşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle silahla vurarak öldüren Enes Ö., tutuklandı.

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde, babasını annesi ve kız kardeşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle silahla vurarak öldüren Enes Ö., tutuklandı.

Çanakkale Gökçeada'da Aile İçi Şiddet: Babasını Vurarak Öldüren Enes Ö. Tutuklandı

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde, 2 Ağustos tarihinde yaşanan trajik olay, aile içi şiddetin trajik bir boyutunu gözler önüne serdi. Çınarlı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, İzzet Ö. (46), eşi Ö.Ö. ve kızı S.B.Ö. ile tartıştı. Tartışmanın alevlenmesiyle birlikte, İzzet Ö., eşine silah doğrulttu.

Bu esnada, İzzet Ö.’nün kızı S.B.Ö., abisi Enes Ö.'yü arayarak babasının annesini öldürmekle tehdit ettiğini bildirdi. Enes Ö., durumu öğrenir öğrenmez eve doğru yola çıktı. Eve gelen Enes Ö., babası İzzet Ö.’yü silahla vurarak öldürdü. Olay yerindeki silah sesleri üzerine, ihbarı alan polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede, ağır yaralı olarak bulunan İzzet Ö.’nün yaşamını yitirdiği belirlendi.

Mahkemece tutuklandı

Polis tarafından gözaltına alınan Enes Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Çanakkale Adliyesi'nde mahkemeye çıkarılan Enes Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

soruşturma devam ediyor

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız