Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Bursa'da Fuh*ş Çetesine Şafak Operasyonu: Kadınlar Gününde 25 Kadın Kurtarıldı

Bursa'da Fuh*ş Çetesine Şafak Operasyonu: Kadınlar Gününde 25 Kadın Kurtarıldı

Bursa'da gerçekleştirilen şafak operasyonuyla fuh*ş çetesine darbe! 31 şüpheli gözaltında, 25 kadın kurtarıldı. Çete liderinin kod adı da açığa çıktı.

Bursa'da gerçekleştirilen şafak operasyonuyla fuh*ş çetesine darbe! 31 şüpheli gözaltında, 25 kadın kurtarıldı. Çete liderinin kod adı da açığa çıktı.

Bursa'da Fuh*ş Çetesine Şafak Operasyonu: Kadınlar Gününde 25 Kadın Kurtarıldı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Bursa merkezli 3 ilde fuh*ş çetesine şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda zorla fuh*ş yaptırılan 25 kadın kurtarılırken, 31 şüpheli ise gözaltına alındı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde başarılı bir operasyona imza attı. Cumhuriyet Başsavcılığın koordinesinde eskort sitelerinde ilan vererek kadınları pazarlayan çeteye 8 Mart sabahı Bursa merkezli İzmir, Ankara ve Denizli'de operasyon için düğmeye bastı. Operasyonda özel harekat polislerinin de bulunduğu 300 polis, 40 farklı ayrı adrese şafak vakti operasyon düzenledi.

Dünya Kadınlar Günü'nde 25 Kadını Fuhuş Çetesinden Kurtardı

Dijital Materyal ve Ruhsatsız Tabancalar Ele Geçirildi

Operasyon sonrası yapılan aramalarda birçok dijital materyal, kullanıma hazır sim kartı ve telefon, tehdit amaçlı kullanılan 4 ruhsatsız tabanca, çok sayıda fişek ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca çete üyelerinin "Sistem Evi" adı verdikleri evden serverler kurarak ilan verdikleri ve kadınlara buradan yönlendirme yaptıkları ortaya çıktı.

Dünya Kadınlar Günü'nde 25 Kadını Fuhuş Çetesinden Kurtardı2

Araçlarla Kadınları Fuh*şa Götürüyorlardı

Soruşturmayı derinleştiren Ahlak Büro Amirliği ekipleri, çete üyelerinin kiraladıkları araç ile fuh*şa zorladıkları kadınları otel ve apart gibi yerlere götürdüklerini tespit etti.

Dünya Kadınlar Günü'nde 25 Kadını Fuhuş Çetesinden Kurtardı4

Çete Liderinin Kod Adı Belli Oldu

Çete lideri olan B.Y.'nin kendisine "Mr. Yamaç ve Ghost" kod ismi verdiği öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen çete üyelerinin emniyetteki işlemleri sürerken, mağdur kadınlar ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Dünya Kadınlar Günü'nde 25 Kadını Fuhuş Çetesinden Kurtardı5

Dünya Kadınlar Günü'nde 25 Kadını Fuhuş Çetesinden Kurtardı3

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız