Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Bitlis Güroymak'ta Feci Kaza: Uzman Çavuş ve Eşi Hayatını Kaybetti

Bitlis Güroymak'ta Feci Kaza: Uzman Çavuş ve Eşi Hayatını Kaybetti

Bitlis'in Güroymak ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen feci kazada, uzman çavuş ve hemşire eşi yaşamını yitirdi. Hurdaya dönen araçtan çıkarılan çiftin cenazeleri hastaneye kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

Bitlis'in Güroymak ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen feci kazada, uzman çavuş ve hemşire eşi yaşamını yitirdi. Hurdaya dönen araçtan çıkarılan çiftin cenazeleri hastaneye kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

Bitlis Güroymak'ta Feci Kaza: Uzman Çavuş ve Eşi Hayatını Kaybetti

Bitlis'in Güroymak ilçesi Günkırı beldesinde sabaha karşı meydana gelen üzücü kazada, Uzman Çavuş Seyit Ali Tunç ve hemşire eşi Kamile İrem Tunç hayatını kaybetti. 65 ACJ 533 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu bariyerlere çarptı.

Olay yerinde meydana gelen kazada, 33 yaşındaki Seyit Ali Tunç ve 31 yaşındaki Kamile İrem Tunç olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza sonrası hurdaya dönen araçtan, kurtarma ekipleri tarafından çıkarılan çiftin cenazeleri hastaneye sevk edildi.

F U G K

Soruşturma Başlatıldı

Kaza ile ilgili detaylı soruşturma başlatıldı. Ekipler, kazanın nedenini ve olası diğer etkenleri belirlemek için çalışmalara devam ediyor.

I K L Ş G

F U G K

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız