Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Apartman yangını can aldı

Apartman yangını can aldı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangında, yaşlı bir adam hayatını kaybetti, eşi ve bakıcısı ise hafif şekilde yaralandı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangında, yaşlı bir adam hayatını kaybetti, eşi ve bakıcısı ise hafif şekilde yaralandı.

Apartman yangını can aldı

AW932755_03

  Yangın, önceki gün saat 21.30 sırasında Memurevleri Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerindeki 8 katlı bir apartmanın beşinci katındaki dairede çıktı. Edinilen bilgiye göre, Halit Açıkyürek (81), eşi Seher Açıkyürek (91) ve ismi belirlenemeyen bakıcılarının bulunduğu evden henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler yükselmeye başladı. Yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese gelen itfaiye ekibi, Seher Açıkyürek ve bakıcıyı daireden tahliye etti. Alevlerin tamamen söndürülmesi ve duman tahliyesinin ardından Halit Açıkyürek'in bulunduğu odada yanarak hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından emekli bankacı olan Açıkyürek'in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İHA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız