Antalya’nın Muratpaşa, Kepez, Alanya ve Manavgat ilçelerinde gerçekleştirilen bir operasyonda, kaçak tütün ve mamullerini satan 11 şüpheliye işlem yapıldı.
Operasyonun Detayları
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, belirtilen ilçelerde kaçakçılık faaliyetlerini önlemeye yönelik bir çalışma yürüttü.
Ele Geçirilen Malzemeler
Yapılan çalışmalarda; 76 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 182 adet elektronik sigara, 100 paket pipo tütünü, bin 170 adet puro, 2 milyon 321 bin adet dolu makaron, 295 kilo kıyılmış tütün, 1 adet sigara sarma makinesi ve 1 adet hava kompresörü ele geçirildi.
Kaçakçılık faaliyetleri ile ilgili yakalanan 11 şahsa işlem yapıldığı bildirildi. Bu operasyon, kaçakçılıkla mücadelede önemli bir adım olarak görülüyor.