Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Ankara'da Şok Edici Kedi Katliamı: 6 Yavru Kedi Vahşice Öldürüldü!

Ankara'da Şok Edici Kedi Katliamı: 6 Yavru Kedi Vahşice Öldürüldü!

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde sokakta bulunan bir kanepenin içinde kafaları ve patileri kesilerek öldürülmüş 6 yavru kedi bulundu.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde sokakta bulunan bir kanepenin içinde kafaları ve patileri kesilerek öldürülmüş 6 yavru kedi bulundu.

Ankara'da Şok Edici Kedi Katliamı: 6 Yavru Kedi Vahşice Öldürüldü!

Etimesgut ilçesi İstasyon Mahallesi 2360. Sokak'ta, sokak hayvanları için konulan bir kanepenin içerisinde, kafaları ve patileri kesilerek öldürülmüş 6 kedi yavrusu bulundu. Bu dehşet verici olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis, bölgede detaylı incelemelerde bulundu ve 3 aylık oldukları belirlenen kedilerden örnekler aldı. Daha sonra kediler, gömülmek üzere alınarak bölgeden uzaklaştırıldı.

6 Yavru Kedi Katledildi

Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu 2'nci Başkanı Haydar Özkan, yaşanan bu vahşetin insanlık dışı olduğunu vurgulayarak, "Patileri ve boyunları kesilmiş şekilde bulunan 6 yavru kedinin acımasızca katledilmesi kabul edilemez. Bu eylemi gerçekleştiren kişi insan olamaz. Bu tarz şiddet eylemlerinin artmasının nedeni, toplumda kaos yaratmak isteyen ve terör örgütleri tarafından desteklenen troll hesaplar ve onlara destek verenlerdir. Türk yargısından, adalet sisteminden bu tür vahşetlere caydırıcı cezaların verilmesini bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız