Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Ankara'da Boşanma Aşamasındaki Eşi ve Kızını Öldürdü

Ankara'da Boşanma Aşamasındaki Eşi ve Kızını Öldürdü

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yaşanan trajik olayda, boşanma aşamasındaki bir çiftin yaşadığı anlaşmazlık ölümle sonuçlandı. Baba, eşi ve kızını öldürdükten sonra intihar etti.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yaşanan trajik olayda, boşanma aşamasındaki bir çiftin yaşadığı anlaşmazlık ölümle sonuçlandı. Baba, eşi ve kızını öldürdükten sonra intihar etti.

Ankara'da Boşanma Aşamasındaki Eşi ve Kızını Öldürdü

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen trajik olayda, Yakup Koca (55) adlı baba, boşanma sürecinde olduğu eşi Semiha Koca ve 5 yaşındaki kızı H.K.'yi öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu.

Olay, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde gerçekleşti. İddialara göre, Yakup Koca (55), boşanma aşamasındaki eşi Semiha Koca'yı apartmanın kamelyasına çağırdı. Semiha Koca (43), 5 yaşındaki kızı H.K.'yi alarak kamelyaya indi. Burada başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve Yakup Koca, elindeki silahla önce eşi Semiha Koca'ya ardından da kızı H.K.'ye ateş etti. Ardından ise kendi kafasına sıkarak intihar etti. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, anne ve kızın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Görgü Tanıklarının İfadeleri

Olayın şahitlerinden Fatma Erciyes, yaşananları şu sözlerle aktardı: "Olayın başlangıcında silah seslerini oyuncak silah sesleri sanmıştım. Ancak daha sonra durumun ciddiyetini anladım. Kamelyada olan olay sırasında çocuk sesi duydum, 'dur baba yapma' diye haykırıyordu. Sonrasında ise bir silah sesi daha duyuldu ve olayın sonu intiharla noktalandı."

Komşular, çiftin boşanma sürecinde olduğunu ve bu süreçte ailelerin barıştırma çabalarının olduğunu belirtti. Ancak kadının boşanmak istemesine rağmen görüşmek istemediğini ifade ettiler. Olayın çocuğunun son kez görülmek istendiği ve bu sırada trajik olayın yaşandığı belirtildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız