Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Afyonkarahisar'da Otobüs Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti 16 Kişi Yaralandı

Afyonkarahisar'da Otobüs Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti 16 Kişi Yaralandı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı. Yetkililer, kazaya karışan kamyon şoförünün alkollü olduğunu ve hatalı bir şekilde anayola çıktığını belirtti.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı. Yetkililer, kazaya karışan kamyon şoförünün alkollü olduğunu ve hatalı bir şekilde anayola çıktığını belirtti.

Afyonkarahisar'da Otobüs Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti 16 Kişi Yaralandı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında yaralanan 16 kişinin tedavisi hastanelerde devam ediyor. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Yiğitbaşı, kazaya karışan kamyon şoförünün alkollü olduğunu ve anayola hatalı bir şekilde çıktığını belirtti. Vali Yiğitbaşı'nın açıklamaları şu şekilde:

"Olay, bir seyahat firmasına ait otobüs ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana geldi. Maalesef, 1 kişi hayatını kaybetti ve 16 kişi yaralandı. Yaralılarımızdan 4'ü taburcu edildi. Afyonkarahisar'daki hastanelere nakledilen hasta sayımız ise 4 kişi. Hastanede tedavisi devam eden diğer iki yaralımızın gözlem amaçlı olduğunu belirtmek isterim. Devlet hastanemizde ise 5'i taburcu edilmiş toplam 8 hasta bulunmakta. Şu an için yeni bir can kaybı yaşanması beklenmiyor. Ancak, kazanın nedenleri üzerindeki soruşturma devam ediyor. İlk belirlemelere göre, kazaya karışan kamyon şoförünün alkollü olduğuna dair bilgilere ulaşıldı. Kamyon şoförü ile ilgili adli işlemler sürdürülmektedir."

Kazanın Detayları Araştırılıyor

Kazayla ilgili detaylı soruşturma devam ederken, yetkililer alkollü olduğu belirlenen kamyon şoförü hakkında adli işlemlerin devam ettiğini ifade etti. Yaralıların tedavileri hastanelerde sürerken, sağlık ekipleri tarafından titizlikle takip ediliyor.

Kaza sonrası yaşanan can kaybı ve yaralanmaların detaylarına ilişkin soruşturma devam ediyor. Yetkililer, kazaya neden olan kamyon şoförünün alkollü olduğunu belirterek, adli işlemlerin sürdüğünü açıkladılar.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız