Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Ablası ve Eniştesini Barıştıran Kuzenine Kabusu Yaşattı!

Ablası ve Eniştesini Barıştıran Kuzenine Kabusu Yaşattı!

Sakarya Geyve'de aile meselesi kanlı bitti. Boşanma aşamasında olan ablası ve eniştesini barıştıran kuzenine sinirlendi. Sinirlenen şahıs kuzenine kurşun yağdırdı.

Sakarya Geyve'de aile meselesi kanlı bitti. Boşanma aşamasında olan ablası ve eniştesini barıştıran kuzenine sinirlendi. Sinirlenen şahıs kuzenine kurşun yağdırdı.

Ablası ve Eniştesini Barıştıran Kuzenine Kabusu Yaşattı!

Sakarya'nın Geyve ilçesinde meydana gelen aile içi tartışma kanlı bitti. Boşanma aşamasındaki ablası ve eniştesini barıştıran kuzenine sinirlenen S.B., kuzeni F.B.'yi silahla vurarak yaraladı.

Tartışma Silahlı Kavgaya Döndü 

Edinilen biliye göre olay, Geyve ilçesi Karaçam Mahallesi'nde gerçekleşti. Aile içi tartışmanın büyümesi sonucu silahlı kavgaya dönüştü. S.B. isimli şahıs, boşanma aşamasında olan ablası ile eniştesini barıştıran kuzeni F.B. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle S.B., kuzenine silahla ateş ederek yaraladı.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı F.B.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı ve hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Şüpheli Gözaltına Alındı

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren S.B. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız