Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesinde kaybolan 7 yaşındaki Mehmet Derin'in trajik sonu, Işık Sitesi mevkiinde ortaya çıktı. Çocuğun kaybolduğu yerden yaklaşık 1.5 kilometre aşağıda, Adranos Deresi'nde bulunan cansız bedeni, ağaçlara takılmış vaziyette bulundu.

4 Gündür Aranıyor
Azerbaycan Parkı'nda 4 gün önce kaybolan Mehmet Derin için gece gündüz demeden yaklaşık 200 kişilik bir ekip seferber oldu. Jandarma arama kurtarma ekipleri, titiz bir çalışma yürüterek çocuğun cesedini Tavşanlı'nın Tunçbilek beldesi Adranos Deresi'nde buldu.

Otopsi Yapılacak
Olayın ardından Cumhuriyet savcısı olay yerinde detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. İnceleme sonucunda çocuğun cansız bedeni, Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Detaylı otopsi için savcılık incelemeleri devam ediyor.

Soruşturma Devam Ediyor
Yaşanan trajik olayın ardından soruşturma başlatıldı ve jandarma ekipleri tarafından detaylı bir inceleme sürdürülüyor. Mehmet Derin'in kaybolduğu ve sonrasında cansız bedenine ulaşılan bu acı olayla ilgili soruşturmanın detayları zamanla ortaya çıkacak.
37 Gündür Kayıp Olan Yaşlı Adamın C*sedi Dere Yatağında Bulundu