Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
20°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Yeniden Refah’ta İşler Karışık!

Yeniden Refah’ta İşler Karışık!

Türkiye’de son yerel seçimde bir rüzgarla yükselen Yeniden Refah Partisi (YRP) , Antalya’da temayül yoklamalarına giderek görev değişiklikleri gerçekleştirdi. Son yerel Türkiye’nin 3. partisi olan Yeniden Refah Partisi’nde çatırdamalar da sürüyor.

Türkiye’de son yerel seçimde bir rüzgarla yükselen Yeniden Refah Partisi (YRP) , Antalya’da temayül yoklamalarına giderek görev değişiklikleri gerçekleştirdi. Son yerel Türkiye’nin 3. partisi olan Yeniden Refah Partisi’nde çatırdamalar da sürüyor.

Yeniden Refah’ta İşler Karışık!

Türkiye’de son yerel seçimde bir rüzgarla yükselen Yeniden Refah Partisi (YRP) , Antalya’da temayül yoklamalarına giderek görev değişiklikleri gerçekleştirdi. Son yerel Türkiye’nin 3. partisi olan Yeniden Refah Partisi’nde çatırdamalar da sürüyor. Pekçok kentte il ve ilçe başkanlığı düzeyinde istifalar olurken, Antalya’da da Kumluca ve elmalı İlçe Başkanları istifa etti.

YORULAN KARDEŞLER GERİ ÇEKİLDİ

İstifalar ve değişimle ilgili Akdeniz Gerçek’e konuşan Yeniden Refah Partisi Antalya İl Başkanı Atınç Korkmaz, temayül yoklaması sonrası Kumluca, Kemer, Finike, Serik, Konyaaltı, Döşemealtı, Aksu, Manavgat ve Gündoğmuş ilçelerinde yeni ilçe başkanları atandığını kaydetti. YRP İl Başkanı Korkmaz, Kepez, Alanya, Muratpaşa ve Demre ilçe başkanlarının görevlerine devam edeceğini belirterek, “Aksayan, yorulan kardeşlerimizi geri alıyoruz, bu bir bayrak değişimidir” dedi.

“TOPLU İSTİFALAR BİZİM PARTİMİZDE OLMAZ”

Son seçimlerde Türkiye’nin birinci partisi olan CHP’nin başarısından dolayı mı da istifaların ülke genelinde olduğu ve devamı geleceği kulislerde konuşulurken, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Atınç Korkmaz, “Genel başkanımızın bizlere verdiği hedefler doğrultusunda 2028 genel seçimlerine sağlam, çalışkan ve dinamik bir kadro kuruyoruz” dedi. Korkmaz, “Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, temayüller sonucunda benim il başkanı olarak devam etmeme karar verdi. 9 ilçe başkanını değiştirdik ve gerekli atamaları yaptık. 5 ilçe başkanını daha değiştireceğiz. Bu değişimler Yeniden Refah Partisi adına bayrak değişimidir. Örneğin AKP’de de il başkanları değişiyor, biz de böyle bir değişikliğe gidiyoruz. Biz Yeniden Refah Partisi olarak aynı yolda devam ediyoruz. Aksayan, yorulan kardeşlerimizi geri alıyoruz, bu bir bayrak değişimidir. Tabii herkesin tepkisi aynı olmuyor, böyle toplu istifalar bizim partimizde olmaz” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız