Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Yeni hayat yeni başlangıç

Yeni hayat yeni başlangıç

6 Şubat depremine Kahramanmaraş’ta yakalanan, oğlunu ve gelinin kaybeden depremzede Mehmet Kamçı, 3 torunu ve eşi ile Antalya’ya gelmişti. Mehmet Kamçı eşi Ayşe Kamçı ile nikah tazeledi

6 Şubat depremine Kahramanmaraş’ta yakalanan, oğlunu ve gelinin kaybeden depremzede Mehmet Kamçı, 3 torunu ve eşi ile Antalya’ya gelmişti. Mehmet Kamçı eşi Ayşe Kamçı ile nikah tazeledi

Yeni hayat yeni başlangıç

Antalya’da yeni bir hayata başlayan Mehmet Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı’nın nikahını Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen kıyarken, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Muratpaşa Belediye Başkan A. Adayı Songül Başkaya, CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez ve belediye personellerinden Melis Erenler şahitlik etti. 

Yeni hayat yeni başlangıç

KAMÇI ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ

6 Şubat depreminde oğlunu ve gelinini, çok sayıda akrabasını kaybeden Mehmet Kamçı,  3 torunu ve eşi ile Antalya’ya gelmişti. 5-6 ay gibi bir süre Antalya Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında kalan Mehmet Kamçı, eşi ve 3 torunu, Kepez ilçesinde kiralık ev tutmuştu. Hakan Tütüncü ile sokakta karşılaştığını ve durumunu O’na anlattığını ifade etmesinin ardından Tütüncü, Kamçı’ya belediyede iş vermişti. Mehmet Kamçı 1 aylık çalışmasının ardından ‘Yüksek yaşı’ sebebiyle işten çıkarılmıştı. Konuyu Antalya gündemine taşıyan Akdeniz Gerçek Gazetesi’nin haberi sonrası Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, konuya hassasiyet ile yaklaşarak Kamçı’yı Konyaaltı Belediyesi’nde işe almıştı. Uzun süredir Konyaaltı Belediyesi bünyesinde çalışan Mehmet Kamçı, işinden ve hayatından memnun olduğunu belirterek mutlu gününde yanında olan herkese teşekkür etti.

Yeni hayat yeni başlangıç

'NE MUTLU BİZE'

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 'Depremde hayatını kaybeden tüm yurttaşlara rahmet diliyorum. İnsan insanın her şeyini bilir. Yardıma ihtiyacı olduğunu bilir. Bize bu durum vesile oldu, Songül Hanım, Gökhan Başkan sizden haberimiz olmasını sağladılar. Çorbada tuzumuz olduysa, çocuklarımız güldüyse ne mutlu bize. Önümüzdeki hayatınızda hiç acı çekmeyeceğiniz, karşınıza iyi insanların çıkacağı bir hayat olur. Hayırlısı olmasını diliyor ve Türk Medeni Kanunu’nun bana verdiği yetkiye dayanarak sizleri eş olarak ilan ediyorum' dedi.

Yeni hayat yeni başlangıç

'BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR'

Muratpaşa Belediye Başkan A. Adayı Songül Başkaya, 'Değerli çiftimizin şahidi olmaktan onur duyuyorum. Huzurunuzda da Başkanımız Semih Esen’e teşekkür ediyorum. 6 Şubat depreminin ardından Antalya’ya gelen ve yeni bir hayat kurmaya çalışan Mehmet Bey ve ailesine el uzatan Semih Başkanımıza ve Konyaaltı Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Çiftimize de bir ömür boyu mutluluklar diliyorum' dedi.

Yeni hayat yeni başlangıç

'MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN'

CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, 'Başkanımız Semih Esen’e çok teşekkür ediyorum. Zorlu bir süreçten geçen çiftimize destek olan herkese de çok teşekkür ediyorum. Allah mutluluğunuz daim etsin' dedi.

Yeni hayat yeni başlangıç

'YAŞADIĞINIZ ZORLUKLARI BİLİYORUM'

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, 'Ben Mehmet Kamçı’nın hikayesini dinledim. Öncelikle o deprem bölgesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Burada tekrar hayata başlamanın verdiği zorlukları biliyorum, Sayın başkanımızın da katkılarını biliyoruz. Hayırlı olsun' dedi. 
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız