Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Korsan taksiyle mücadele! Antalyalı taksi şoförlerinden Ankara çıkarması

Korsan taksiyle mücadele! Antalyalı taksi şoförlerinden Ankara çıkarması

Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, Antalya'daki taksi durakları temsilcileri ile birlikte, korsan taşımacılık sorununu Ankara'ya taşıdı.

Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, Antalya'daki taksi durakları temsilcileri ile birlikte, korsan taşımacılık sorununu Ankara'ya taşıdı.

Korsan taksiyle mücadele! Antalyalı taksi şoförlerinden Ankara çıkarması

Antalya'da belirlenen taksi durak başkanları ile Ankara'ya giden Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, kurumlara peş peşe ziyaret gerçekleştirerek, paylaşımlı yolcu taşımacılığı adı altında korsan yollarla taşımacılık yapanlar hakkındaki şikayet ve çözüm önerilerini sundu. 

İlk Görüşme TŞOF ile 

Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ve durak başkanları, Ankara'da ilk olarak Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Aydın'ı ziyaret etti. Alkan, X hesabındaki paylaşımda ziyaretten fotoğrafları ekleyerek, 'İlk ziyaretimizi TŞOF Genel Başkanımız Sayın Fevzi Apaydın’a gerçekleştirdik. Ziyaretimiz esnasında esnafımızın kanayan yarası korsan taşımacılık başta olmak üzere, Ulaşım esnafımızın talep ve sıkıntılarını başkanlarımızla hep birlikte aktardık ve dosya halinde Başkanımıza sunduk. Sayın Genel Başkanımız Fevzi Apaydın’a misafirperverlikleri ve ev sahipliği için teşekkür ediyor, her daim esnafımıza hizmet ve destekleri dolayısıyla şükranlarımızı sunuyoruz.' dedi.

G L7 Jx O W Ww A A Y9 F1

Genel Müdür Baştor ile Görüştüler

Alkan ve beraberindekiler ardından, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor'u ziyaret etti.

Alkan, ziyaretin görüntülerini sosyal medyada paylaşarak, 'Taksi Duraklarımızın kıymetli temsilcileri ile birlikte, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenlenme Genel Müdürümüz Sayın Murat Baştor’u makamında ziyaret ederek, Paylaşımlı yolcu taşımacılığı adı altında korsan yollarla taşımacılık yapan ve devletimizi vergi kaybına uğratanlar hakkında görüş alışverişinde bulunduk ve çözüm önerilerimizi başkanlarımızla birlikte paylaştık. Korsanla ilgili çalışmalarımızdan oluşan dosyamızı kendilerine sunduk. Genel müdürümüze misafirperverliği ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.' açıklamasını yaptı. 

G L7 V G G Q W4 A A7Mu U

Rekabet Kurumu'na Ziyaret 

Mehmet Ali Alkan ve Antalyalı taksiciler son olarak Ticaret Bakanlığı Rekabet Kurumu 6. Genel Denetim ve Uygulama Daire Başkanı Ömer Paşaoğlu ile Daire Başkan Yardımcısı Bahar Ersoy Zengin ile görüştü. 

Antalya Şoförler Odası Başkanı Alkan, 'Taksi Duraklarımızın kıymetli temsilcileri ile birlikte, T.C. Ticaret Bakanlığı / Rekabet Kurumu 6. Genel Denetim ve Uygulama Daire Başkanımız Sayın Ömer Paşaoğlu ile Daire Başkan Yardımcısı Sayın Bahar Ersoy Zengin’i makamında ziyaret ederek, Paylaşımlı yolcu taşımacılığı adı altında korsan yollarla taşımacılık yapan, Haksız ve Hukuka aykırı rekabetle devletimizi vergi kaybına uğratanlar, vatandaşımızın can güvenliğini tehlikeye atanlar hakkında görüş alışverişinde bulunduk ve çözüm önerilerimizi başkanlarımızla birlikte paylaştık. Korsanla ilgili çalışmalarımızdan oluşan dosyamızı kendilerine sunduk. Daire Başkanımıza ve yardımcısına misafirperverliği ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.' mesajını paylaştı. 

G L79 Hp2 Xs A Erzb8


Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız