İçerik üreticisi Şule Makaroğlu, İstanbul depremi sonrası hayalini kurduğu hayatı Antalya’da bulduğunu belirterek, “İstanbul’da 3+1 fiyatına Antalya’da havuzlu villa aldım” dedi.
İstanbul’u Bırakıp Antalya’ya Yerleşti
Sosyal medyada içerik üreten Şule Makaroğlu, İstanbul’daki yaşamını geride bırakarak Antalya’ya taşındığını açıkladı. Uzun süredir aklında olan bu kararı İstanbul depremi sonrası kesinleştirdiğini söyleyen Makaroğlu, yeni hayatını takipçileriyle paylaştı.
“3+1 Fiyatına Havuzlu Villa Aldım”
Makaroğlu, İstanbul’da bir apartman dairesi fiyatına Antalya’da havuzlu villa sahibi olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Hayallerimdeki eve taşındım. İstanbul depreminden sonra bu adımı hep istedim ama kararsız kaldım. Sonunda karar verdim ve taşındım. İstanbul’da 3+1 fiyatına Antalya’da havuzlu villa aldım. Çok ani bir karardı ama İstanbul’da trafikte kaybettiğim vakti kendime ve işime ayırmak istedim.”

“Bahçıvan, Usta, İşçi Oldum”
Antalya’ya taşındıktan sonra birçok sorunla karşılaştığını dile getiren Makaroğlu, tadilat, tesisat, bahçe ve havuz işleriyle tek tek ilgilendiğini söyledi. “Bazen bahçıvan, bazen usta oldum. Beklenmedik aksilikler çıktı. İlk bir ay sıcak suyum bile yoktu. Çok emek verdim” diyerek yeni düzenini nasıl kurduğunu anlattı.

“Şimdiden Günlük Rutinim Değişti”
Zorlu bir taşınma süreci yaşadığını aktaran Makaroğlu, tüm sıkıntılara rağmen Antalya’daki hayatından memnun olduğunu ifade etti. “Antalya’daki günlük rutinim artık çok farklı. İstanbul’u terk etmeye değmiş mi sizce?” diyerek takipçilerine seslendi.