Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Antalya | HDP eski Antalya Milletvekili'ne saldırı

HDP eski Antalya Milletvekili'ne saldırı

Diyarbakır’da bir grubun tekbir ve şehadetlerle iş yerlerini basmasını eleştiren HDP eski Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, tehdit edildi.

Diyarbakır’da bir grubun tekbir ve şehadetlerle iş yerlerini basmasını eleştiren HDP eski Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, tehdit edildi.

HDP eski Antalya Milletvekili'ne saldırı

Diyarbakır'da bir grup, 22 Haziran'da Starbucks ile Burger King şubelerine tekbir getirerek saldırı düzenlemişti. 16 kişinin gözaltına alındığı saldırıya yönelik sosyal medya hesabında paylaşım yapan HDP eski Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, kendisinin ve ailesinin tehdit aldığını açıkladı. 

Tehdit ve tac*zin faşizm olduğuna dikkat çeken Kemal Bülbül, siyasal ve inançsal kimliğini hedef alanlara isyan etti. Bülbül, 'Beni ve aile bireylerimi sosyal medya ve internet üzerinden tehdit ve taciz yoluyla bıktırmaya, korkutmaya çalışan ırkçı faşist, Hizbullah münafıkları ile devşirme trol faşistler evet; Kürt, Alevi ve Sosyalistim!' açıklamasını yaptı.

Hdp Eski Antalya Milletvekiline Saldırı 2

TEHDİT EDİLDİ 


Diyarbakır’da meydana gelen yangını ve tekbir getirerek işletmelere saldıran grubun görüntülerini alıntılayarak saldırıları eleştirip sosyal medya hesabından paylaşan Kemal Bülbül, hedef alındı. Birçok defa tehdit aldığını belirten Kemal Bülbül, ¨Diyarbakır’da yapılan saldırıya ilişkin yaptığım paylaşım beni ve ailemi hedef haline getirdi. Telefondan ve sosyal medyadan ben ve ailem hedef alındım. Daha önce de tehdit aldım bu sefer çok sistematik bir şekilde birçok kişi tarafından tehdit ediliyoruz. Bu konuda suç duyurusunda bulunacağım¨ dedi. 

27. Dönem HDP Antalya Vekili, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği 12. Dönem 7. Genel Başkanı, KESK - EĞİTİM SEN Kurucusu ve HADEP Ankara İl Başkanı Kemal Bülbül'ün X hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşım şu şekilde oldu: 'Tehdit + Taciz = Faşizm. Siyasal ve İnançsal kimliğim nedeniyle; Beni ve aile bireylerimi sosyal medya ve internet üzerinden tehdit ve taciz yoluyla bıktırmaya, korkutmaya çalışan ırkçı faşist, Hizbullah münafıkları ile devşirme trol faşistler Evet; Kürt, Alevi ve Sosyalistim!'

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız