Müzik ve mizahı birleştiren dünyaca ünlü piyano ikilisi “Queenz Of Piano”, 23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde unutulmaz bir konsere imza attı. Performanslarıyla müzikseverler tarafından ayakta alkışlanan ‘Piyanonun Kraliçeleri’, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirdikleri konserle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Türk Marşı, Ninni ve Oyun Havalarıyla Coşku Dolu Bir Konser
Türk Marşı, ninni ve oyun havalarıyla süsledikleri repertuarları ile AKM sahnesinde müzikseverlerle muhteşem bir bağ kuran ‘Piyanonun Kraliçeleri’, Antalya’ya olan sevgilerini de Türkçe cümlelerle dile getirdi. Müziklerini şovlarıyla seyirciye kahkahalar eşliğinde aktaran grup, uzun süre akıllarda kalacak bir performansa imza attı.
23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali Devam Ediyor
Bu yıl 23’üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Antalya Piyano Festivali, birbirinden güzel konserlerle devam ediyor. Festival kapsamında 15 Aralık’ta AKM ve 16 Aralık’ta Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Dorantes, 16 Aralık’ta Cam Piramit’te Candan Erçetin ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası, 17 Aralık’ta AKM’de Selin Şekeranber ve Yudum Çetiner Duo Blanc&Noir, 19 Aralık’ta Cam Piramit’te Havasi, 20 Aralık’ta AKM’de Can Saraç, 21 Aralık’ta yine AKM’de Igudesman&Joo sahne alacak. 21 Aralık’ta Aksu Fen Lisesi’nde resital ve söyleşi gerçekleştirecek olan Gülsin Onay 22 Aralık’ta AKM’de kapanış konserinde sahne alacak.