Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Antalya | CHP Antalya İl Örgütünde Birlik Mesajı: “Birlikte Başaracağız”

CHP Antalya İl Örgütünde Birlik Mesajı: “Birlikte Başaracağız”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Özdemir, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’yı ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Özdemir, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’yı ziyaret etti.

KAYNAK: Haber Merkezi
CHP Antalya İl Örgütünde Birlik Mesajı: “Birlikte Başaracağız”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Özdemir,Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’yı ziyaret etti. İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, nazik ziyaret dolayısıyla heyete teşekkür edildi.

“Atatürk’ün İzinde, Daha Adil ve Özgür Bir Türkiye İçin”

Ziyaret sonrası CHP Antalya İl Örgütü adına yapılan değerlendirmede, Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlılık vurgulandı. Açıklamada, Türkiye’nin daha adil, eşit ve özgür bir geleceğe taşınması için çalışmaların kararlılıkla sürdüğü belirtildi.

antalya-buyuksehir-belediye-baskan-vekilimiz-busra-ozdemir-buyuksehir-meclis-uyelerimiz-ve-ilc-2.webp

“Birlik ve Dayanışma Ortak Umudumuzdur”

CHP Antalya İl Başkanlığı açıklamasında, farklılıkların bir zenginlik olduğu ifade edilerek şu mesaj verildi:
“Beraberliğimiz; farklılıklarımızı zenginlik, dayanışmamızı ise ortak umudumuz olarak gören bir anlayışın teminatıdır.”

antalya-buyuksehir-belediye-baskan-vekilimiz-busra-ozdemir-buyuksehir-meclis-uyelerimiz-ve-ilc-1.webp

“Halkın Gücü Bir Araya Geldiğinde Hiçbir Karanlık Kalıcı Olamaz”

Partinin ortak açıklamasında, toplumun birlik olduğunda her türlü zorluğun aşılabileceği kaydedildi:
“CHP olarak inanıyoruz ki, halkın gücü bir araya geldiğinde hiçbir karanlık dönem kalıcı olamaz. Omuz omuza, yan yana, el ele… Birlikte başaracağız, birlikte aydınlığa ulaşacağız.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız