Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Bilal Sinan Başaran Anahtar Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Oldu

Bilal Sinan Başaran Anahtar Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Oldu

Anahtar Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Güneş, Avukat Bilal Sinan Başaran’ı İl Başkan Yardımcılığı ve Siyasi İşler Başkanlığı görevine atadı.

Anahtar Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Güneş, Avukat Bilal Sinan Başaran’ı İl Başkan Yardımcılığı ve Siyasi İşler Başkanlığı görevine atadı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Bilal Sinan Başaran Anahtar Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Oldu

Anahtar Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Güneş tarafından Avukat Bilal Sinan Başaran Anahtar Parti Antalya İl Başkan Yardımcılığı ve Siyasi İşler Başkanlığı görevine atandı. Atama sonrası açıklama yapan Bilal Sinan Başaran, "Bu görevi büyük bir onur, aynı zamanda ağır bir sorumluluk olarak görüyorum" dedi.

BAŞARAN: “BU GÖREV HEM ONUR HEM SORUMLULUK”

Anahtar Parti Antalya İl Başkan Yardımcılığı ve Siyasi İşler Başkanı Av. Bilal Sinan Başaran sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler verdi;

"Yeni Bir Sorumluluk, Yeni Bir Hizmet Yolculuğu!

Antalya’mız ve ülkemiz için güzel yarınlar inşa etme inancıyla, Anahtar Parti Antalya İl Başkan Yardımcılığı ve Siyasi İşler Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım.

Bu görevi büyük bir onur, aynı zamanda ağır bir sorumluluk olarak görüyorum. İnandığım kutlu ve yüce değerler uğruna, şehrimizin sesine kulak vererek, aziz milletimizle omuz omuza çalışmak her zaman olduğu gibi yine en büyük gayemdir.

Bugüne kadar birlikte yol yürüdüğüm, inancını ve desteğini her daim hissettiğim herkese gönülden teşekkür ediyorum.

Birlikte olduğumuz sürece, hiçbir kapı kilitli kalmayacak. Çünkü biz, anahtarı elinde tutan bir geleceğe, anahtarı ışığı yapacak Büyük Türk Milleti’ne inanıyoruz."

bilal-sinan-basaran-anahtar-parti-antalya-il-baskan-yardimcisi-oldu.webp

Sinan, 2019 Yerel Seçimleri'nde Serik Belediyesi'nden AKP Meclis Üyesi olarak seçilmişti. Seçimden kısa bir süre sonra 23 Eylül 2020 tarihinden meclis üyeliğinde istifa etmişti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız