Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalyaspor'da Çifte İmza: Sezonun İlk Transferi Gerçekleşti

Antalyaspor'da Çifte İmza: Sezonun İlk Transferi Gerçekleşti

Antalyaspor sezonun ilk transferini son 3 sezonda Konyaspor forması giyen Soner Dikmen’le gerçekleştirdi. Kırmızı-beyaz akrepler milli kaleci Kenan Pirić’le sözleşme imzaladı.

Antalyaspor sezonun ilk transferini son 3 sezonda Konyaspor forması giyen Soner Dikmen’le gerçekleştirdi. Kırmızı-beyaz akrepler milli kaleci Kenan Pirić’le sözleşme imzaladı.

Antalyaspor'da Çifte İmza: Sezonun İlk Transferi Gerçekleşti

Transfer engelini henüz açamayan Antalyaspor, sezonun ilk transferini Soner Dikmen’i gerçekleştirdi. Son 3 sezonda Konyaspor forması giyen merkez orta saha oyuncusu, görev aldığı 40 maçta 1 gol attı, 7 kez de sarı kart gördü. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ndeki imza törenine Asbaşkan Fatih Gürcü ve yönetim kurulu üyesi Feridun Temuçin katıldı. Dikmen, kendisini 2 yıl için kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

SEZONUN İLK FORMASI VERİLDİ                                                                                    

Asbaşkan Fatih Gürcü “Teknik ekibimizin tamamı değişti ve aramızdan ayrılan oyuncularımız oldu. Yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için yönetimimiz, scout ekibimiz ve teknik ekibimizin ortak çalışması ile belirlenen futbolcularla görüşmeye başladık. 2 yıllık sözleşme imzaladığımız Soner, ilk görüştüğümüz futbolculardan biriydi. Kendisine yeni sezonda kırmızı beyaz formamız altında başarılar dileriz” diyerek transferi resmen duyurdu.
Soner Dikmen

“CAMİAYA LAYIK OLACAĞIM”                                                                                           

Sezonun ilk transferi olan Soner Dikmen “Beni bu güzide camiaya layık gören başkanım, yöneticilerim ve hocama teşekkür ediyorum. Antalyaspor'un başarısı için gerekli gayreti ve özveriyi takım arkadaşlarımla birlikte gösterip takımımızı layık olduğu yere getireceğiz. Şehrin güzelliği, tesislerimiz ve takımımızdaki aile ortamı benim için sıcak bir karşılama oldu. Bu camiaya layık olacağım. Tek isteğim taraftarımız yanımızda olsun” diyerek duygularını aktardı.

ANTALYASPOR KALESİ EMİN ELLERDE                                                                               

Antalyaspor'un kalesi, Antalyspor’a 2 yıl için bağlayan sözleşmeye imza atan Kenan Pirić’emanet edildi. Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Kıvanç Ballı, yönetimin Helton Leite ile ayrılışının ardından Bosna Hersek milli takım kalecisi kalecisi Kenan Pirić ile temasa geçerek akreplerin kırmızı beyaz renklerine bağladı. Ballı, ¨Kenan, geçen sezon başarılı bir performans ortaya koyarak ülkesinin son milli takım kadrosunda da yer aldı, hatta son olarak İtalya ile oynadıkları hazırlık maçında kaleyi korudu. Antalyaspor olarak uzun yıllardır kadromuzda olan kaleciler hep performanslarını yükseltmişler ve başarılı olmuşlardır. Umarım Kenan Pirić de aynı çizgide devam edecek” şeklinde umutlu olduklarını belirtti.

Kenan Piric

2 YIL İÇİN EL SIKIŞTILAR                                                                                                            
 

Antalya hakkında izlenimlerini paylaşan Pirić, “Şehir hakkındaki ilk izlenimlerim harika. Geldiğim andan itibaren yönetimin, teknik ekibin ve kulüp çalışanlarının sıcak karşılaması nedeniyle teşekkür ederim. Olmak istediğim yerdeyim. Doğum tarihimin de Antalyaspor için özel anlamı olan bir gün olması beni ayrıca mutlu etti. Takım arkadaşlarım ile birlikte Antalyaspor'un hedeflerine ulaşması için elimden geleni yapacağım” diyerek duygularını paylaştı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız