Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya'da servisçilerden Başkan Böcek'e tam destek

Antalya'da servisçilerden Başkan Böcek'e tam destek

Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek’e destek verdi. Başkan Böcek, yeni dönemde 11 adet katlı kavşak yapacaklarını söyledi.

Antalya Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek’e destek verdi. Başkan Böcek, yeni dönemde 11 adet katlı kavşak yapacaklarını söyledi.

Antalya'da servisçilerden Başkan Böcek'e tam destek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Muhittin Böcek, AESOB’ta Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin, yönetimi ve servisçi esnafıyla buluştu. Şahin, servis camiası olarak Başkan Muhittin Böcek zamanında destan yazdıklarını ifade ederek, 'Kendisine teşekkür ediyorum. Örneğin esnafı enflasyona ezdirmemiştir. Devir ücretlerine hem zam yapılmadı hem de düşürüldü. En büyük teşekkürümüz 524 plaka iptal olmuştu, oy birliğiyle geri alındı. İhalelerden alınan plakalar 3 yıl tekrar satılamaz diye karar aldınız, esnafı korudunuz. Araç devirlerinde uzun sürede hallolmayan işlemler şimdi hemen hallediliyor. Eskiden yolcuları, Serik ve Korkuteli’ye götüremiyorduk, şimdi onu kaldırdınız. Sizi alkışlıyorum başkanım. Daha önce araç plakalarının 6 ay boşta kalması gerekiyordu. Şimdi plakasını söken esnaf 6 ay içinde plakasını takmadan günü dolmadan tekrar devredebiliyor. Servis camiası her zaman sizin yanınızda. Bizi hiç kırmadınız. Ağabeylik yaptınız. Her zaman emrinizdeyiz' diye konuştu.

Antalya'da servisçilerden Başkan Böcek'e Tam Destek

Servisçi esnafına teşekkür eden Başkan Böcek, yaptığı hizmetleri ve yeni dönem projelerini anlattı. Kent trafiğini hafifletecek yeni kavşak projeleri olduğunu belirten Başkan Muhittin Böcek,  'Raylı sistemimizin 4. ve 5. Etaplarıyla entegre bir biçimde yeni 11 adet katlı kavşağımızı Antalyamızda hep birlikte kullanmaya başlayacağız. Bunların yanı sıra akıllı kavşak ve geometrik kavşak düzenlemeleri ile trafiğin akışını hızlandıracağız. Trafik sıkışıklığını önlemek adına hayata geçireceğimiz projelerimizden biri olan yeni kent içi kavşak düzenlemeleriyle ulaşım süresini kısaltıp ulaşım stresini azaltacağız' dedi.

Antalya'da servisçilerden Başkan Böcek'e Tam DestekBöcek ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen haftaki 'Herkesin Başkanı ne demek?' sözlerine atıfta bulunarak, 'Herkesin Başkanı olmak herkesin harcı değildir' dedi ve vatandaşların dertlerine derman olmanın önemine vurgu yaptı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız