Antalya'nın turizm cenneti Konyaaltı Sahili, hava sıcaklığının 20 dereceye ulaşmasıyla birlikte yoğun ilgi gördü. Hafta sonunda, hem yerli hem de yabancı turistler sahilde ve parklarda bolca vakit geçirdi.
Deniz Keyfi ve Spor Aktiviteleri
Deniz suyu sıcaklığının 19 dereceye çıkmasıyla birlikte birçok kişi Akdeniz'in mavi sularında yüzdü. Gençler, falezlerin alt noktasındaki kayalık alandan atlayarak heyecan dolu anlar yaşadı. Aynı zamanda, kürek sörfü yapan sporcular da Akdeniz'in dalgalarında kürek çekti. Sahildeki hareketlilik ve spor etkinlikleri dronlarla da görüntülendi.
Yerleşiklerin Memnuniyeti
Antalya'da 8 yıldır yaşayan Natali Arslanoğlu, kış aylarında dahi yaz mevsimini yaşamanın ayrıcalığını vurgulayarak, Antalya'nın iklimi ve kültürünün insanları cezbettiğini belirtti. Ayrıca, lisanslı bir sporcu olduğunu da ifade etti.
77 yaşındaki Cuma Kaygusuz ise Antalya'nın ikliminin kendisi için bir cennet olduğunu dile getirerek, yaz kış denize gelmenin sağlık açısından önemine değindi. Kaygusuz, denizin dışarıdan daha sıcak olduğunu ve 50 yıldır Antalya'da yaşadığını aktardı.