Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya Kitap Fuarı'nda heyecan dorukta! Başkan Böcek ve yazarlar ilk gün imza gününde

Antalya Kitap Fuarı'nda heyecan dorukta! Başkan Böcek ve yazarlar ilk gün imza gününde

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 13'üncü kez düzenlenen Antalya Kitap Fuarı, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını kitapseverlere açtı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 13'üncü kez düzenlenen Antalya Kitap Fuarı, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını kitapseverlere açtı.

Antalya Kitap Fuarı'nda heyecan dorukta! Başkan Böcek ve yazarlar ilk gün imza gününde

Fuarın ilk günü, Antalyalılar tarafından büyük bir heyecan ve ilgiyle karşılandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, fuarın açılış gününde ziyaretçilerle bir araya gelerek kitaplarını imzaladı. Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır da Büyükşehir Belediyesi standında kitaplarını imzalayarak, vatandaşlarla sohbet etti.

kitap fuarı birinci gün heyyecanı (9)

Teşekkür Plaketi Başkan Böcek'ten

Başkan Muhittin Böcek, fuarda Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Genel Başkanı Saadet Özkan ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan'a fuara katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Ardından UCİM Başkanı Saadet Özkan, "Çocuk İhmal ve İstismarından Sahadan Gözlemler" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Yazarlar Okurlarıyla Buluştu

Antalya Kitap Fuarı'nın ilk gününde yazarlar Feyza Altun, Fatih Tuncay, Cenk Yüksel, Murat Kaplan ve Ahmet Hür, hayranlarına kitaplarını imzaladı. Yazar Feyza Altun, sevenleriyle bir söyleşide bir araya gelerek sosyal medyanın hayatımız üzerindeki etkisi hakkında önemli tavsiyelerde bulundu. "Sosyal medyaya o kadar takılmayın ve hayatınızı etkilemesine izin vermeyin, gerçek değil" diyen Altun, aynı zamanda kadınlar için esnek çalışma modeli konusundaki düşüncelerini paylaştı. İzleyenlerin sorularını da yanıtlayan yazar, fuarın atmosferinde keyifli anlar yaşattı.

Antalya Kitap Fuarı'nın ilk günü, kitapseverlerin, yazarların ve kültür sanat severlerin bir araya gelerek edebiyatın zengin dünyasında buluştuğu bir etkinlik olarak kayda geçti.

kitap fuarı birinci gün heyyecanı (11)kitap fuarı birinci gün heyyecanı (9)kitap fuarı birinci gün heyyecanı (8)kitap fuarı birinci gün heyyecanı (7)kitap fuarı birinci gün heyyecanı (3)sibergözkitap fuarı birinci gün heyyecanı (1)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız