Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
20°
Akdeniz Gerçek | Antalya | Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin Yeni Sosyal Tesisi Hizmete Açıldı

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin Yeni Sosyal Tesisi Hizmete Açıldı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, eski İl Özel İdaresi binasının içindeki parkta yer alan Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) yeni sosyal tesisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, eski İl Özel İdaresi binasının içindeki parkta yer alan Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) yeni sosyal tesisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin Yeni Sosyal Tesisi Hizmete Açıldı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, eski İl Özel İdaresi binasının içindeki parkta yer alan Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) yeni sosyal tesisi Jade Cafe, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış etkinliği, siyaset, spor, iş dünyası ve gazeteciler tarafından yoğun ilgi gördü.

AGC Başkanı İdris Taş’tan Açılış Konuşması

Açılışta konuşan Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı İdris Taş, cemiyetin 40. yılını ve yeni sosyal tesisin açılışını duyururken, "Antalya Gazeteciler Cemiyeti, gücünü köklü geçmişinden ve sizlerden alıyor. Cumhuriyetin 100. yılında kentimize iki önemli eser kazandırdık. ANSİAD ile birlikte Basın Galerisi ve 'Neler Yaşadık Neler Oldu' kitabımız Türk basınına önemli bir katkı sağladı. Bugün cemiyetimizin 40. yılında, bu sosyal tesisle üyelerimize ve Antalyalılara hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Muhittin Böcek: “Gazetecilere Destek Vermekten Mutluluk Duyuyorum”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise, gazeteciler için gerekli olan bu tesisin sözünü yıllar önce verdiğini belirterek, "Bugün sosyal tesisimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Ülkemiz ve Antalya'mız için doğru, objektif haberler yapan gazeteci dostlarımı kutluyorum. Bundan sonra, ayda bir kez Antalya'daki gazeteci dostlarımızla bir araya gelip, kentin sorunlarını birlikte dile getireceğiz. Kültür ve sanat şehri olarak Antalya’yı daha ileriye taşıyacağız. Tüm gazetecilere lokalimiz hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Plaket Töreni ve İkramlarla Son Buldu

Konuşmaların ardından, AGC Başkanı İdris Taş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e plaket takdim etti. Tören, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından yapılan ikramlarla son buldu. Törene Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin önceki Başkanı Mevlüt Yeni ve çok sayıda gazeteci katıldı. Antalya Emniyet Müdürü İlker Arslan, Basın İlan Kurumu Antalya Bölge Müdürü İdris Cirit, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ile çok sayıda kurum temsilcisi katıldı. CHP Antalya Milletvekilleri Aliye Coşar, Cavit Arı ve Aykut Kaya da açılışta yer alarak gazetecilerle bir araya geldi. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Songül Başkaya, Yazıişleri Müdürü Cengiz Savaşeri, koordinatörümüz Banu Yapar ve muhabirimiz Nizamettin Özmen de açılışa katılarak AGC'nin mutluluğunu paylaştı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız