Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Adana | Zübeyde Hanım Anaokulu'nda Anne ve Babalar Sahne Aldı

Zübeyde Hanım Anaokulu'nda Anne ve Babalar Sahne Aldı

Zübeyde Hanım Anaokulu'nda yılsonu gösterisi sıra dışı bir etkinliğe sahne oldu. Anne ve babaların sahneye çıkarak çocukları için hazırladıkları tiyatro oyunu, renkli görüntülere ve duygusal anlara sahne oldu.

Zübeyde Hanım Anaokulu'nda yılsonu gösterisi sıra dışı bir etkinliğe sahne oldu. Anne ve babaların sahneye çıkarak çocukları için hazırladıkları tiyatro oyunu, renkli görüntülere ve duygusal anlara sahne oldu.

Zübeyde Hanım Anaokulu'nda Anne ve Babalar Sahne Aldı

Kozan'ın eğitimde öncü kurumlarından olan Zübeyde Hanım Anaokulu, geleneksel yılsonu gösterisinde sıra dışı bir etkinliğe imza attı. Bu kez öğrenciler değil, anne ve babalar çocuklarını gururla temsil etti. Hazırladıkları özel tiyatro oyunuyla sahneye çıkan veliler, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

A W222819 06

Anne ve Babaların Heyecanı

Gösteride, çocukları için özel bir performans sergileyen veliler, sahne ışıklarının altında adeta birer profesyonel oyuncu gibi rol aldılar. Tavuk rolüyle sahneye çıkan anne Meltem Doğanay, ikizlerini gururla temsil etmenin mutluluğunu yaşadı. Kendi duygularını dile getirirken, "Heyecanlı ve mutluyum. Çocuklarımız için bir şeyler yapmak istedik ve çok güzel bir oyun çıktı." dedi.

A W222819 05

Çocukların Gururu

Anne ve babalarını sahnede gören çocuklar ise büyük bir mutluluk ve gurur yaşadılar. Onların performanslarını hayranlıkla izleyen minikler, anne ve babalarının başarısını alkışlarla onurlandırdılar.

A W222819 04

Okul Müdürü ve Velilere Teşekkür

Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Eren Avcılı, bu özel etkinliğin başarısını değerlendirirken, "Bu kez çocuklarımız ailelerini sahnede izleyecekler. Tüm emek veren eğitimci ve velilerimize bu güzel tiyatro oyunu için teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu. Müdür yardımcısı Almina Açıkgöz ise aile ve çocuk işbirliğinin önemine vurgu yaparak, "Bu tiyatro oyununu hazırlamamızın amacı, çocuk psikolojisine olumlu etkiler yaratmaktı. Bu yıl 4. oyunumuzu sergileyecek olan veliler anne baba kimlikleri ile sahnede olacaklar. Anne babaları ile bu deneyimi paylaşmalarını istedik." dedi.

A W222819 02

Renkli Gösteriye Katılım

Gösteriye Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Alptekin ve çok sayıda davetli katıldı. Minik öğrenciler, ailelerini sahne arkasında bıraktıkları telefonlarla çekerek renkli görüntüler oluştururken, ailelerin sahnede ki performansı ise gerçek tiyatro oyuncularını aratmadı.

A W222819 01

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız