36. Olağan İl Kongresinde seçilen CHP Antalya İl Yönetimi ve Disiplin Kurulu ilk toplantısını yaparak görev dağılımlarını belirledi.  CHP Antalya İl yönetimi ilk toplantısını İl başkanlığı toplantı salonunda yaptı. CHP 36. Olağan İl kongresinde 306 oy alarak İl Başkanı seçilen Ahmet Kumbul başkanlığındaki yönetim, ilk toplantısında görev dağılımını yaparak çalışma ilkelerini belirledi. İl Disiplin Kurulu da ilk toplantısında görev dağılımını tamamladı. Toplantılar sonrası belirlenen görev dağılımları da yapıldı.

 

İL YÖNETİM KURULU

Ahmet Kumbul, başkanlığındaki il yönetimi ve il disiplin kurulu görev dağılımı şu şekilde oluştu. İlkay Budak (İl Sekreteri), Fatma Hakikat (İl Eğitim Sekreteri), Hasan Kiraz (İl Saymanı), Canan Keleş (İl Bilişim Sorumlusu ve Basın), Buğra Özçelik (Örgüt Hukuku ve Seçim İşleri ile Gazipaşa ve Alanya İlçelerinden Sorumlu Başkan Yard.), Selda Koç (Strateji, Propaganda ve Çalışma Gruplarından Sorumlu İl Başkan Yard.), Ersan Dereli (Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı), F. Şeref Çınar (Serik / Manavgat İlçelerinden Sorumlu İl Başkan Yard.), Ramazan Savran (Kumluca / Finike / Demre / Kaş İlçelerinden Sorumlu İl Başkan Yard.), Filiz Tıraş (Eğitim, Kültür Ve Sanattan Sorumlu Başkan Yard.), Tuğba Erke Bostan (Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yard.), Hüseyin Kavak (Sendika Ve Derneklerden Sorumlu İl Başkan Yard.), Ramazan Diremler (Gençlik Yapılanmaları ve Meclis Grup Gündeminden İl Başkan Yard.,) Selda Yapa Göktaş (Sosyal Sorumluluk ve Dayanışmadan Sorumlu İl Başkan Yard.),  Tamer Arı (Turizm Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yard.), Ali Geyikçi (Tarım Ve Kırsal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yard.), Erdem Uğur (Akseki / İbradı / Gündoğmuş İlçelerinden,  İstatistik ve İktisadi Pol. Sor. İl Başkan Yard.), Mahmut Aba (Ulaşım ve Esnaf Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yard.),

Dursun Özorman (İstihdam ve Emekli Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yard.), Dilek Teksürer (Kadın Örgütlenmesi), Hasan Neşeli (Çevre ve Doğa Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yard.) , Aysel Penez (Kadın, Çocuk ve Aile Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yard.), Hüseyin Öztaş (Esnaf, Ticaret ve Meslek Odalarından Sorumlu İl Başkan Yard.), İhsan Özden (Muratpaşa ve Aksu İlçelerinden Sorumlu İl Başkan Yard.), İbrahim Yılmaz (Konyaaltı ve Kemer İlçelerinden Sorumlu İl Başkan Yard.), Rafet Çiloğlu (Kepez ve Döşemealtı İlçelerinden Sorumlu İl Başkan Yard.), Hüseyin Karadeli (Korkuteli / Elmalı İlçelerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı), Yağmur Aksünger (Tanıtım Ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı), Ercan Akbulut (Protokol Ve Organizasyonlardan Sorumlu İl Başkan Yard.), İbrahim Koçak (Sosyal Medya Ve Büyükşehirden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı)

                 

İL DİSİPLİN KURULU

M.Muammer Saygılı  (İl Disiplin Kurulu Başkanı), Leyla Göllü (İl Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı), Şevket Korkut (İl Disiplin Kurulu Sekreteri), Ömer Ünal (İl Disiplin Kurulu Üyesi), Tuğba Çetin (İl Disiplin Kurulu Üyesi), Kali Kılıçöte (İl Disiplin Kurulu Üyesi), Bülent Pehlivan (İl Disiplin Kurulu Üyesi), Ali Zeybek  (İl Disiplin Kurulu Üyesi), Kalender Nergiz (İl Disiplin Kurulu Üyesi)

 

 

Editör: TE Bilisim