24 Aralık Pazar günü yapılacak olan kongrede tekrar aday olacağını açıklayan CHP Antalya Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül, acemiliği üzerlerinden attıklarını, yeni projeler ile daha güçlü bir şekilde yeni döneme hazır olduklarını söyledi. 

CHP Antalya Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül, 24 Aralık Pazar günü yapılacak olan kongre de tekrar aday olacağını açıkladı. Gül’ün açıklamasına CHP Büyükşehir ve Muratpaşa Meclis Üyesi Songül Başkaya, CHP’nin önceki dönem milletvekillerinden Tuncay Ercenk, bazı il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. Gül, CHP İl binasında yaptığı açıklamada, acısıyla tatlısıyla iki yılı geride bıraktıklarını, bazı konuların ve sorumlulukların tam bilincinde olmadıkları için acemilik yaşadıklarını ancak kavgalardan, gürültülerden, iç çatışmalardan olabildiğinde uzak kalarak bir şeyler yapmak için çabaladıklarını söyledi.

 

YENİ PROJELER İLE DAHA GÜÇLÜYÜZ

Göreve geldikleri hafta bütün ilçelere giderek mücadeleye başladıklarını hatırlatan Gül, “Yeri geldi Soma davasına gittik, yeri geldi Şırnak’a gittik yeri geldi Diyarbakır’a gittik. Köy okullarımızı ve camilerimizi yenileme çalışmalarında bulunduk. Köylere giderek çocuklarımıza oyuncak, yaşlılarımıza gıda ve sağlık paketleri yardımında bulunduk. Üniversite-CHP ile üniversitemizde ki kardeşlerimizle bir arada olduk Lise örgütümüz ile okullardaki kıyafete müdahaleye engel olduk, laik ve bilimsel eğitim için mücadele ettik. Adalet için 25 gün yürüdük, bir kez olsun genel başkanımızı yalnız bırakmadık!

Referandum döneminde kültür ve meltem de kapı kapı gezerek çalışmamızı yürüttük, ışıklar caddesinde hafta sonları kurduğumuz stant ile her hafta bir şölen havası yaratarak güzel bir algı yarattık. Şahsım da dahil olmak üzere bir çok arkadaşımız bu süreçte yargılandı. Ama asla yılmadık, korkmadık, pes etmedik. Ve şimdi yeni bir döneme adım atıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz etkinliklerden bir çok ders çıkardık, acemiliğimizi üstümüzden attık. Şimdi yeni projeler ile daha güçlü bir şekilde yeni döneme hazırız” dedi.

 

BÜYÜKŞEHİR TEKRAR KAZANACAĞIZ

“Yeni dönemimizde; gençlik akademisi ile daha bilinçli bir örgüt inşa edeceğiz” diyen Gül, şöyle devam etti: “Adalet, sevgi gibi değerlerimizi daha ön planda tutmak için değerler yarışması yaparak ilçe örgütlerimizi aktif kılacağız. Kuracağımız komisyonlar ile eğitimdeki sorunları dile getirecek, kadınlarımızın şiddet ve hakaretlere karşı yanında olacak, lgbt bireylerinin toplumsal cinsiyet eşitliği hakkını savunacağız. Üyelerimizin bilgilerini güncelleyerek aktif üyeliği sağlayacağız.

Lise ve üniversitelerde yeni örgütlenme modeli uygulayarak, gençlik kollarımızın öz gücü haline getireceğiz. Psikoloji günleri gerçekleştirerek, her geçen gün artan antidepresan kullanımına karşı psikolog ve yaşam koçlarımız ile genç arkadaşlarımı buluşturacağız. Referandum döneminde olduğu gibi stantlarımızı belirli aralıklar ile aktif kılacağız. Kitapları hayatımızın her alanında karşımıza çıkarmak için farklı noktalarda mini kitaplıklar oluşturacağız. 2019 için özel ilgi göstererek, 2019 ekibi oluşturacağız. Bu ekibimiz seçim sürecini beklemeden çalışmalara başlayacak ve 2019 bloğu oluşturmak için çalışmalar yürütecek.  Ve size söz veriyoruz; 2014 de yarım kalan büyükşehir belediyesinin hesabını da soracak; büyükşehir belediyesini tekrar kazanacağız.” Deniz TOPKAYA

Editör: TE Bilisim