Milas'ta kontrolden çıkan otomobil takla attı

Muğla’nın Milas ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil takla attı. İşte detaylar...
Milas'ta kontrolden çıkan otomobil takla attı

Muğla'nın Milas ilçesi Boğa Yokuşu mevkiinde yaşanan kazada, Yatağan istikametinden Milas yönüne seyir halinde olan 48 KV 020 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıktı. 

A W269033 02 Result

Otomobilin takla atması sonucu araç sürücüsü yaralandı. Kaza, yoldan geçen vatandaşlar tarafından fark edilerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

A W269033 03 Result

Yaralı Sürücü Hastaneye Kaldırıldı

Kaza ihbarının ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, sürücüyü Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralının sağlık durumu hakkında henüz bir bilgi paylaşılmazken, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.