Marmaris açıklarında rahatsızlanan 2 kişiyi Sahil Güvenlik kurtardı
Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında bir gezi teknesi ve bir yelkenli teknede rahatsızlanan iki kişi, Sahil Güvenlik ekipleri sayesinde kurtarıldı.

Yayınlanma:
Muğla'nın ilçesi Marmaris'in açıklarında seyreden iki teknede rahatsızlanan vatandaşların durumu acil olarak bildirildi.
Sahil Güvenlik ekipleri, rahatsızlanan kişilerin güvenli bir şekilde denizden tahliyelerini gerçekleştirerek, 112 ambulans ekiplerine teslim etti. Bu hızlı ve etkili müdahale, vatandaşların sağlık durumlarının stabil hale gelmesini sağladı.
Yardım çağrısının alınmasının ardından Sahil Güvenlik ve 112 ambulans ekipleri arasında koordineli bir çalışma yürütüldü. Rahatsızlanan vatandaşlar, tıbbi tahliye işlemleri sırasında büyük bir dikkat ve titizlikle müdahale edilerek en yakın sağlık kuruluşuna ulaştırıldılar.
Kaynak:İHA
Yerel
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.