Fethiye'de fırtınanın ardından dev dalgalar oluştu

Muğla'nın turistik ilçesi Fethiye'de yağmurlu ve rüzgarlı hava dev dalgaları beraberinde getirdi. Bunu fırsat bilen vatandaşlar fotoğraf çekmek için sahildeydi.
Fethiye'de fırtınanın ardından dev dalgalar oluştu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen yağmurlu ve rüzgarlı hava, denizdeki dalgaların yüksekliğini artırdı. Bu doğa olayını kayıt altına almak isteyenler ise sahile akın etti.

Fethiye'de Fırtınanın Ardından Dev Dalgalar Oluştu

2 gündür fırtına var

Fethiye'de 2 gün boyunca devam eden sağanak yağış ve kuvvetli rüzgarın etkisi devam ediyor. Özellikle Ölüdeniz Mahallesi'nde, yağış ve rüzgarın etkisini hafiflemesiyle birlikte dev dalgalar oluştu. Belcekız sahilinde meydana gelen yaklaşık 3 metrelik dev dalgaları izlemek ve kayıt altına almak isteyen vatandaşlar, sahile akın etti. Doğanın güzelliklerini fotoğraflamak isteyenler zaman zaman dalgalardan etkilendi ve ıslanarak eğlenceli anlar yaşadı.

Fethiye'de Fırtınanın Ardından Dev Dalgalar Oluştu

Fotoğraf tutkunları sahile koştu 

Fethiye'de yaşanan bu doğa olayı, bölge halkı ve ziyaretçiler arasında ilgi çekerken, sahilde oluşan dev dalgaların görsel şöleni fotoğraf tutkunları tarafından yakından takip edildi.

Fethiye'de Fırtınanın Ardından Dev Dalgalar Oluştu

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.