Adana'da korkutan yangın! Ev kullanılamaz hale geldi

Adana'nın Kozan ilçesinde, elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın bir evde ciddi hasara yol açtı.
Adana'da korkutan yangın! Ev kullanılamaz hale geldi

Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Acarmantaş Mahallesi'nde, Osman Demir'e ait tek katlı bir evde meydana gelen yangın, bölgede ciddi bir hasara neden oldu. Yangının, saat 18.00 sularında evin elektrik kontağından çıktığı öne sürülüyor. İddiaya göre, yangın kısa sürede evin tamamını sardı ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

A W192482 04

Elektrik Kontağından Çıkan Yangın Kısa Sürede Yayıldı

Edinilen bilgilere göre, Acarmantaş Mahallesi'nde bulunan Osman Demir'e ait tek katlı evde, saat 18.00 civarında elektrik kontağından kaynaklandığı düşünülen bir yangın çıktı. Yangın, hızla yayılarak evi sararken, çevredeki vatandaşlar durumu fark ederek hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale etti ve kısa sürede kontrol altına aldı.

A W192482 01

Yangın Sonrası Ev Kullanılamaz Hale Geldi

Itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesine rağmen, yangın sonucunda ev kullanılamaz hale geldi. Yangının sebebiyle evde ciddi hasar oluştuğu ve içerisinin kullanılamaz durumda olduğu belirtildi. Jandarma ekipleri, yangınla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.