SON DAKİKA: ATA İTTİFAKI KİMİ DESTEKLEYECEK? KEMAL KILIÇDAROĞLU VE ÜMİT ÖZDAĞ GÖRÜŞMESİ ANKARA'DA BAŞLADI

SON DAKİKA: Seçimin ikinci turuna sayılı günler kala, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında Ankara'da önemli bir görüşme gerçekleşiyor. İki lider, 13.30 civarında Zafer Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi.
SON DAKİKA: ATA İTTİFAKI KİMİ DESTEKLEYECEK? KEMAL KILIÇDAROĞLU VE ÜMİT ÖZDAĞ GÖRÜŞMESİ ANKARA'DA BAŞLADI

Görüşmede, ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci tur seçimlerindeki tavrının konuşulması bekleniyor. 14 Mayıs seçimlerinde ATA İttifakı yüzde 5,17 oy alarak yaklaşık 3 milyon oy elde etmişti. Sinan Oğan'ın hangi ittifakı destekleyeceği merak konusu olmuştu.

Ümit Özdağ, önceki akşam Flash Haber TV'de yaptığı canlı yayında, Kılıçdaroğlu ile görüşeceğini duyurmuştu. Özdağ, "Muhtemelen biz, Sinan Bey, Kemal Bey birlikte görüşeceğiz. Kemal Bey, bizim koyacağımız fikirleri altılı masayla görüşecek" şeklinde konuşmuştu.

Sinan Oğan ise daha önce Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Yardımcısı Feramuz Üstün ile görüşmüştü. Oğan, New York Times'a verdiği mülakatta, "Cumhurbaşkanı yardımcısı olmak varken neden bakan olayım?" ifadesini kullanmıştı.

Sinan Oğan'ın ikinci tura ilişkin alacağı kararı bugün açıklaması bekleniyor. Habertürk sunucusu ve gazeteci Kürşad Oğuz, daha önce yaptığı bir paylaşımda, Oğan ile telefonla görüştüğünü ve kararın 19 Mayıs'ta açıklanacağını iddia etmişti.

KAMER DURDU 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.