Festival dördüncü  gününde de DJ Ersin performansıyla başladı. İzmir Marşı Festival Alanında yankılanırken, ışık gösterileri ile muhteşem bir performans sergilendi.  Oğuzhan Koç’un sahne aldığı festival, dördüncü gününde de büyük ilgi gördü. Finikeliler Oğuzhan Koç’un şarkılarına hep birlikte eşlik etti. Coşkulu geçen konserin sonunda Başkan Mustafa Geyikçi eşi Kadriye Geyikçi ile birlikte sanatçı Oğuzhan Koç’a  Finike'ye özgü hediyeleri takdim etti.


HALUK LEVENT SAHNE ALACAK

    32. Finike Festivali’nin son  gününde 1 Temmuz Kabotaj Bayramı Şenlikleriyle tüm Finike eğlenceye doyacak. Aynı zamanda Finike Kent Meydanı’nın temel atma töreni de 1 Temmuz Kabotaj Bayramı Şenlikleriyle birlikte gerçekleşecek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in katılım sağlayacağı törenden sonra Haluk Levent sahne alacak


“MEYDANA KAVUŞACAĞIZ”

    Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi; “Meydan projesini hayata geçireceğimiz için çok heyecanlıyız. Proje tamamlandıktan sonra tüm etkinliklerimizi festivalimizi gerçekleştireceğimiz bir meydana kavuşacağız. Finike’ye yeni bir çehre kazandıracak olan Kent Meydanı temel atma törenine tüm vatandaşlarımızı bekliyorum.”

 Akdeniz Gerçek Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim