Arslanbucak Mahallesinde yapımı devam eden anaokulu inşaatında çalışmalar büyük oranda tamamlanmış durumda. 436 ada 3 parseldeki 2 bin 96 metrekarelik arsa alanına yapılan anaokulu, 100 öğrenci kapasiteli olacak ve anaokulunun içerisinde sınıflar, oyun alanları, yemekhane, mutfak, revir, idari ofisler, tuvaletler ve çok amaçlı salonlar yer alacak.

 

3 NİSAN’DA AÇILIYOR

    Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından yaptırılan eğitim ve sanat merkezindeki çalışmalar da aralıksız devam ediyor. Kemer Belediyesi tarafından tahsis edilen Kemer Yeni Mahalle’de 345 ada 2 parseldeki bin 11 metrekarelik alana yapılan merkezin ATSO’nun kuruluşunun 140. yılı olan 3 Nisan’da açılması planlanıyor. Merkezin içerisinde müzik, tiyatro, halk oyunları ve meslek edindirme gibi kurslar olacak.

 

“EĞİTİM VARSA, GELECEK VAR!”

    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Orduvar Akman – Ülker Akman Ana Okulunda çalışmaların son hızıyla sürdüğünü söyledi. Çalışmalar kapsamında seramiklerin kaplandığını ve pencerelerin takıldığını belirten Belediye Başkan Topaloğlu, “Çalışmalar son hızıyla sürüyor. Gelecek seneki eğitim ve öğretim yılına bu okulumuz açılacak. Bu zamana kadar çevre düzenlemeleri de yapılmış olacak. Okulumuzu yaptıran Orduvar – Ülker Akman çiftimize teşekkür ediyorum. Eğitim varsa gelecek var” dedi.

 

“KEMER’E HAYIRLI OLSUN”

    Topaloğlu, ATSO’nun yaptırdığı ve daha sonra Kemer Belediyesi’ne devredeceği Eğitim ve Sanat Merkezi’nde de çalışmaların aralıksız devam ettiğine değinerek, şöyle konuştu:

    “Buradaki çalışmalar da çok hızlı ilerliyor. ATSO’nun kuruluşunun 140. yıl dönümünde açılışı yapılacak. Artık Kemer’deki vatandaşlarımız bir araya gelebileceği meslek edindirme kursları, yabancı dil öğrenebileceği, müzik, dans ve tiyatro gibi kursları alabileceği bir bina olacak. ATSO Başkanı sayın Davut Çetin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Kemerimize hayırlı olsun.”

 

Akdeniz Gerçek Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim