Bu ay seçime gidecek olan Mimarlar Odası Antalya Şubesi’nde Serdar Aykurt Başkanlığa aday olmazken, mevcut yönetim yenilenerek yola devam ediyor.  Doğayı, çevreyi ve güveni temsilen ‘Yeşil’ renkle yola çıkan Reformist Mimarlar, Alper Erden Engiz, öncülüğünde seçimlere hazırlanıyor

Reformist Mimarlar Grubu, Mimarlar Odası Antalya Şubesi seçimlerine güçlü hazırlanıyor. Genç ve kadın ağırlıklı, akademik, kamu ve özel sektör deneyimi olan bir yönetim olarak ortaya çıkan Reformistler’i Alper Erden Engiz temsil ediyor. ODTÜ Mimarlık Bölümü mezunu Engiz, restorasyon ve kentsel tasarım ile film stüdyoları çalışmalarıyla dereceler almış bir mimar. Antalya Şube Yönetimi’nde de yer alan Engiz, yönetimden ayrılan bir iki kişi ve Başkan Serdar Aykurt dışında mevcut yönetimin yola devam ettiğini kaydetti. Doğanın, çevrenin ve kentin hakkını koruyan çalışmalara devam edecek bir ekip olduklarını kaydeden Engiz, yurtdışı deneyimi olan kadın ve genç ağırlıklı bir kadroya sahip olduklarını belirtti.

Reformist Mimarlar’ın yönetim listesinde Engiz ile birlikte Hakime Yılmaz, Sibel Keşçi, Berk Yılmaz, Davut Özgür Erdoğan, Cansu Uyar, Merve Çetinkaya, Ali Olgu Ceylan yer alıyor.

SEÇİMLER NE ZAMAN?

Mimarlar Odası Antalya Şubesi’nin 19. Dönem Olağan Genel Kurulu; Mimarlar Odası Antalya Şubesi hizmet binasında çoğunluklu olarak 22 Ocak 2022 Cumartesi günü saat: 10.00’da, çoğunluklu organ seçimleri 23 Ocak 2022 Pazar günü saat: 09.00-17.00 arasında, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 29 Ocak 2022 Cumartesi günü saat: 10.00’da şube hizmet binasında, organ seçimleri ise 30 Ocak 2022 Pazar günü saat: 09.00-17.00 arasında Adem Tolunay Anadolu Lisesi'nde yapılacak.

Songül BAŞKAYA

Editör: TE Bilisim