Antalya Otelciler, Pansiyoncular, Camcılar, Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimleri bugün yoğun katılımla gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Özcan Sucu yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Antalya Otelciler, Pansiyoncular, Camcılar, Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Özcan Sucu yaptığı konuşmada, “Genel kurula güzel bir katılım oldu. Üyelerimiz odasına ne kadar sahip çıkarsa biz o kadar yaptığımız faaliyetlerde etkin ve daha güçlü oluruz. Ve faaliyet yapma mücadele etme çabamız olur. Tabi ki Covid-19 ile esnafımız sıkıntılı bir döneme girdi. Turizmin biraz hareketlenmesiyle 2021’de esnafımız biraz rahatladı ama 2022’de esnafımız zor bir döneme giriyor. Kur artışlarından dolayı yansıyan elektrik, su, doğalgaz, işletme giderleri, SSK, esnafın üzerine bir yük. O yüzden esnafımız para kazanması lazım bizde bu genel kurulda hem onları üyelerimize belirttik. Birlik beraberlik içinde olunması gerekiyor. Çünkü ne kadar birlik içinde olunursa sıkıntıların o kadar üstesinden gelebileceğimizi çözüme ulaşabileceğini biz biliyoruz. Üyelerimiz de bunu biliyor. Amacımız bir araya getirmek” dedi.

 

“ONURE OLDUK”

    Başkan Sucu, “Genel kurullar yenilenme dönemidir. Sonuçta 4 yılda bir yapılıyor. Karşımıza bir aday çıkmadı. Bu da bizim çalışmalarımızda bizi daha onure edecektir. Sonuçta üyelerimizin esnafımızın bir desteği var demek ki. Karşımıza aday çıkmaması demek bizim rahat olmamız anlamında değil daha çok çalışmamız anlamında bize güvendir destektir. O yüzden çalışacağız. Esnafla birlikte güzel çalışmalar yapmak derdimiz” diye konuştu.

 

“YENİLENME SÜRECİ”

    “Yeni dönemde birçok projemiz var. Sözlerimiz var” diyen Başkan Sucu, “Eğitimsel geziler yapacağız. Çünkü esnaf sabah 08.00’de dükkana girdi mi akşam 21.00-22.00’a kadar çalışıyor. Sosyal etkinlik programları ile esnaf hem iş ortamından uzaklaşacak hem de yenilenme sürecine girecek” diyerek genel kurula katılan ve destek veren esnafa ve üyelere teşekkür etti.

 



 YÖNETİM KURULU

 Başkan Özcan Sucu başta olmak üzere Yönetim Kurulu asil üyeler: Ali Karadede, Burcu Ateş, Gözde Koparanoğlu, Fatma Altıntaş Kaplan, İhsan Kabak, Ceyhun Arslan Demir, Osman Duman ve Ali İhsan Burak Aykut’tan oluştu.

 

Yönetim Kurulu Yedek üyeler ise: Fırat Demir, Melis Şen, Fazıl Emre Arabalı, Bekir Yavuz Açıkgöz, Makbule Cingöz, Yunus Ekinci, Yunus Emre Tufan, Ramazan Tatlı ve Mustafa Kabadayı’dan oluştu.

 

Denetim Kurulu asil üyeler: Hüseyin Altındaş, Volkan Beyaztuna ve Osman Aktaç’tan oluşurken, Denetim kurulu yedek üyeler ise “Recep Kuday, Mustafa Ersoy ve Recep Uğur Başal’dan oluştu.

 

Fadime YİĞİT

 

Editör: TE Bilisim