Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (ANSİAD) 32. Kuruluş Yıl Dönümü muhteşem bir gece ile Sunis Hotel Su’da kutlandı. İş, sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiren 32. Kuruluş Yıl Dönümü Balosu’na iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri katıldı. Gevenin sonunda iş, sanat ve medya ödülleri verildi.

 

GÜÇLÜ BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞUYUZ

    Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, 32 yılı geride bırakan bir kurum olduklarını belirterek, “ANSİAD bunu başaran nadir derneklerden biri olup gerek kurumsallığı gerekse girişimcilik ekosisteminin büyüklüğü ile sadece Antalya'ya değil tüm Türkiye'ye örnek teşkil etmektedir. Her zaman vurguladığımız gibi sivil toplum kuruluşları toplumsal gelişmenin, demokratikleşmenin ve ekonomik kalkınmanın en önemli aktörlerinden biridir. Bunları yaparken de gücünü üyelerinden ve onların entelektüel birikimlerinin oluşturduğu sinerjiden alırlar” diye konuştu. ANSİAD’ın kuruluşundan bu yana dernekte görev alan yönetim kurullarındaki büyüklere, dostlarına, çalışmalara destek veren tüm üyelere gayretleri ve çabalarından dolayı teşekkür eden Akıncı, “Ayrıca bu süreç içinde aramızdan ebediyete intikal eden üyelerimize ve kurucularımıza da Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 

“KILAVUZUMUZ ATATÜRK OLSUN”

    32 yılı geride bırakan bir kurum olarak cumhuriyetin 100. yılına da kıvançla eşlik etmenin gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Akıncı, “Temelleri Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından atılan, ilkelerine yürekten bağlı olduğumuz ve önümüzdeki yıl 100. yaşını kıvançla kutlayacağımız cumhuriyetimizin temel ilkelerinden ve hedeflerinden vazgeçmeden ama onları çağa uydurmayı da beceren bir yaratıcılıkla, yeni dünya düzeninde ülkemizin hak ettiği yerini almasını istiyoruz” dedi. Değişim ve gelişim iradesine sahip olan bir ülke olduğumuzu belirten Başkan Akın Akıncı, “ANSİAD olarak dün olduğu gibi yarında bu heyecan verici yolculuğun bir parçası olmaya devam edeceğimizi özellikle belirtmek isterim. Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru hepimizin yolu açık, kılavuzu Mustafa Kemal Atatürk olsun” diye konuştu.

 ‘YILIN BAŞARILI İŞ İNSANI’ NECMİ ALPAGOT

YILIN SANAT ÖDÜLLERİ LELYA BAYRAMOĞULLARI / EMRE DAYIOĞLU

2021 ANSİAD YILIN MEDYA ÖDÜLÜ VAHİDE YANIK

 

Akdeniz Gerçek Haber Merkezi


Editör: TE Bilisim