BBP İl binasında yapılan mazbata törenine BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış, Kepez İlçe Başkanı Ahmet Akbaş, Aksu İlçe Başkanı İsmail Metin, Alperen Ocakları İl Başkanı Numan Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda kadın katıldı. Genel merkez tarafından düzenlenen mazbatayı Ebru Akbulut’a takdim eden Başkan Murat Barış yaptığı konuşmada, bu törenin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kadınına seçme ve seçime hakkının verildiği Dünya Kadın Hakları günü ile aynı güne tesadüf etmesinin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Başkan Barış, “Antalya Büyük Birlik Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığı çok dinamik ve aktif olarak 2023 hedefine hazır. Siyasette başarının yolunun kadınlarımızdan ve gençlerimizden geçtiği bilinci ile il kadın kolları başkanıma ve yönetimine sonsuz başarılar diliyorum” dedi.

“BİR BÜYÜK ADIMDA BİZDEN”

    Mazbatasını alan BBP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Akbulut’da “Şahsıma ve yönetimimize güvenerek görev tevdi eden başta genel merkezim olmak üzere il başkanım ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. Akbulut “Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin başlatmış olduğu Yeniden Büyük Türkiye yürüyüşüne bir büyük adımda biz atmak için Antalya kadınları olarak buradayız. Büyük Birlik Partisi’nin memleket sevdası yolunda biz de büyük adımlarla yürüyeceğiz” ifadesini kullandı.

    Ebru Akbulut başkanlığında oluşan BBP İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu, Çiğdem Kutluca, Emine Yıldırım, Zübeyde Işık, Betül Topuz, Gamze Erdem, Selma Yılmaz, Emel Akbulut, Yeliz Avşar’dan oluştu.

 


EBRU AKBULUT KİMDİR?

    1985 Serik doğumlu olan Ebru Akbulut ilk, orta ve lise eğitimini Serik’te tamamladı. Turizm sektöründe bir çok seçkin firmada üst düzey yöneticilik yapan Akbulut Reklam Matbaa sektöründe 2 yıl önce Çözüm Ajans ismiyle kendi işyerini kurdu. Antalya Kepez İlçesinde ikamet eden Akbulut evli ve bir çocuk sahibidir.

 

Akdeniz Gerçek Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim