Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçesi Soğuksu-Bayındır-Güvenlik Mahalle Temsilciliği’nde kahvaltıda buluşan partililer, mahalleden ilçeye, ilçeden Antalya’ya, Türkiye’den dünya gündemine kadar gelişmeleri değerlendirdi. Yerel yönetimlerin çalışmalarının da masaya yatırıldığı buluşmada, partili belediyelerin, mahalle temsilciliklerini daha fazla önemsemesi, sosyal çalışmalarda organize çalışılması ve yerel, genel tüm seçimlerde aday tespitinde üye bazında ön seçim yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

 



MAHALLEDE GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Periyodik olarak gerçekleşen mahalle temsilcileri buluşmasının bu seferki ev sahibi, Soğuksu-Bayındır-Güvenlik Mahalle Temsilciliği’ndeki Soğuksu Mahalle Temsilcisi Hüseyin Erşin oldu.  Erşin, katılımcılara, mahalle bazında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verirken, “Geçtiğimiz salgın döneminde, mahalleden bir araya getirdiğimiz gönüllülerle, ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştık. Burada da katılımcıların evinden getirdiklerini yiyoruz” dedi. Öğrencilere tablet, ihtiyaç sahiplerine gıda paketi gibi pekçok güzel işe emek verdiklerini kaydeden Erşin, bu çalışmaların önemine değindi.

 

    


Kahvaltıya Yıldız Mahalle Temsilcisi Abdullah Gencer, Meltem Mahalle Temsilcisi Hıdır Kıran, Bayındır Mahallesi Temsilcisi Halil Uygan, Güvenlik Mahalle Temsilcisi Ramazan Çiçek ile Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Songül Başkaya ve Körfez Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rasim Gündüz, 2010-2012 CHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Aygül Kılıç, eski belediye meclis üyesi Yener Altıntaş ile mahalleliler katıldı.

 

   


Nizamettin ÖZMEN  

Editör: TE Bilisim