CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı, İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ile CHP Burdur Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri,  Dr. Mehmet Göker Antalya’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Antalya’da ulaşım esnafıyla yapmayı planladığı toplantı öncesi Antalya’ya gelen CHP Milletvekili Toprak ve Göker, ilk olarak CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz’i makamında ziyaret etti. Ziyarete CHP Antalya İl Yönetimi ve bazı ilçe başkanları da katıldı.


BELEDİYE BAŞKANLARI ZİYARET EDİLDİ

    Eski Devlet Bakanı, CHP Milletvekili Toprak ve Göker, örgütle yapılan toplantı sonrası Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’i ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret etti. Ziyarete CHP İl Başkanı Nuri Cengiz de katılırken, karşılıkta görüş alışverişinde bulunuldu.


    CHP’li Toprak ve Göker Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Yasin Aslan ve yönetimi ile de Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) bir araya gelerek, toplu taşıma esnafının sorunlarını konuştu. 19 Ekim’e rastlayan ziyaretlerin bir ayağında da muhtarlarla buluşma oldu. CHP Milletvekili Toprak ve Göker, muhtarlarla yemekte buluştu.


Songül BAŞKAYA  

Editör: TE Bilisim