Dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerin geldiği fuarlarda birçok yeni iş bağlantısına imza atan CW Enerji’nin özellikle esnek güneş panelleri ziyaretçilerin ilgisini çekti. Firma, ilk olarak Amsterdam’da düzenlenen “Solar Solutions”, ardından sırasıyla Tuzla Expo Center’da 2.si düzenlenen “Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi”, Münih’te düzenlenen “Intersolar Europe Fuarı” ve Antalya’da düzenlenen “14. EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda” en son teknoloji ile geliştirdiği ürünlerini sergiledi. Fuarlar hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji CEO’su Tarık Sarvan, fuarlarda yenilikçi ürünleriyle büyük beğeni topladıklarını söyledi.

 

ESNEK PANEL SERİSİ

Stantlarına ilginin fazla olduğunu ifade eden Sarvan, fuarların kendileri için oldukça verimli geçtiğini dile getirdi. Sarvan, sektörün öncü firması olarak bu tür organizasyonlarda etkin bir şekilde yer almaya devam edeceklerini kaydetti. Fuarlarda özellikle CW Enerji’nin esnek güneş panellerine ilginin oldukça fazla olduğuna dikkat çeken Sarvan, “Yeni nesil esnek panel modelimiz, yüksek verimlilik değerlerine sahip back contact güneş hücreleri ile tasarlandı. Bu sayede birim alanda yüksek güç kapasitesine sahip esnek panel serisi aynı zamanda kendi ürün sınıfında yüksek şarj kapasitesi özelliği ile de öne çıkıyor. Birinci sınıf hafif polimer malzemeler kullanılarak üretilen esnek panellerimiz; kolay taşıma, kolay kurulum ve 30 dereceye kadar panel esnekliği sağlama özelliklerine sahip” diye konuştu.

   Panellerde bulunan paslanmaz çelik pulların kurulum açısından esneklik ve kolaylık getirdiğini belirten Sarvan, bu sayede ürünün çok geniş bir yelpazede kullanımının mümkün hale geldiğini söyledi. Sarvan, panellerin ihtiyaca göre farklı güç seçeneklerinde tasarlanabildiğini ifade ederek, esnek panellerin yüksek güç çıkışı ve hücre sağlamlığıyla oldukça ilgi çektiğini de sözlerine ekledi. (İHA)

Editör: TE Bilisim