Türkiye Bilişim Derneği Antalya Şube Başkanı Ersen Gençaslan yaptığı açıklamada “50.yılını kutladığımız derneğimizin gelenekselleşmiş olan 6.Turizm Teknoloji gününde Bilişim ve Turizmi bir araya getiriyoruz. ‘Yeşil Bilişim, Yeşil Turizm’ sloganı ile gerçekleştirilecek etkinliğimizde, teknoloji ve turizmin sektör lideri sponsor konuşmacıları olacak, ayrıca ‘Turizmde Oyunlaştırma ve E-Spor’ başlığı altında Bilişimin Turizme katkılarını konuşacağız” dedi.

700'den fazla bilişim profesyoneli bekleniyor!

Konusunda uzman konuşmacıların yer alacağı etkinlik hakkında bilgiler veren Başkan Gençaslan “Turizm ve Oyunlaştırmada Ercan Altuğ YILMAZ, Database Hizmetleri ve Hibrit Bulut çözümleriye Ömer Çolakoğlu, ‘Teknoloji ve Turizmde Robot kullanımı’ konu başlığında DR. Özgür Akın,  ‘Turizme yön verenler’ panelinde  AKTOB Başkanı DR. Erkan Yağcı, Anatolity Vakıf kurucusu DR. Cem Kınay, San Turizm Software Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türk, Otelcilik sektör danışmanı Timuçin Diş, ‘E-Spor ve Bilinmeyenler Paneli’nde Galakticos kurucusu Serdar Ekrem Şirin, Lokum Games Operasyon Koordinatörü Alişan Çağlar, Rixos Otelleri Pazarlama Direktörü Yakup Aksoy, Akdeniz Üniversitesi E-Spor Topluluk başkanı Berk Dengiz, TBD Antalya Başkan Yrd. Cem Başer sunumlarıyla bizlerle olacaklar. Etkinliğe 700'den fazla bilişim profesyonelinin katılımı bekleniyor” dedi.

Etkinlik ücretsiz, kayıt yeterli!

Ersen Gençasalan “40 teknoloji firmasının ürünlerinin de kendilerine ayrılan alanda tanıtılacağı etkinliğimiz ücretsiz olup, etkinliğe katılım için www.turizmteknolojilerigunu.com linkinden kayıt olunması yeterli olacaktır. ‘Yeşil Bilişim, Yeşil Turizm’ sloganı ile gerçekleştirilecek olan etkinliğimiz sonrasında, tüm katılımcılarımız adına hatıra ormanı oluşturulup fidan dikimi gerçekleştirilecektir. Derneğimizin Antalya Şubesi olarak, hizmet alanla hizmet vereni buluşturduğumuz bu etkinliğimize turizme ve bilişime gönül veren herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim